Damlasupilcioglu Bugün tam 32+4 günlük olduk biz 🥰 ayaklarım şişti üzerine bastıkça acıyor. Günün çoğu oturarak diğer zamanı da iş yaparak geçiyor
Duygu_23456 Damlasupilcioglu Doğuma 9 gün kaldı her an gelebilir diye her gün temizlik yapıyorum .Sonra yataktan hiç çıkmıyorum akşamları yürüyüşe cıkıyorum bazen.
Daisy0000 Damlasupilcioglu 33+6 Evden çıkmıyorum pek. Yarın hastane çantasını hazırlayacağım..Bebek makat duruyor,dönmezse 38de gün verecekler🙃
Damlasupilcioglu Duygu_23456 ayyyy çok az kalmış sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻 yine de dikkat edin kendinize
annekuzusu_ Damlasupilcioglu 37+1deyiz kemiklerim ağrıyo baş ağrım çok oluyor yürümek herşey zorlaştı ayaklarım şişti öyle zorlu bi surec🥺🐧🥰
Damlasupilcioglu annekuzusu_ ayyyyy beni de yavaştan zorluyor artık, bazen akşamları 10 dakika yürüyeyim diyorum ama yok karnım hemen geriliyor
Sibelakta 30+1 yurudumde yada en ufak ayklanmamda aşa başı yapıyor dogurcak gibi oluyorum hergun diyorum bugn dogurmasam iyi
Damlasupilcioglu Sibelakta amann dikkat edin kendinize şurada az bi zaman kalmış sağ salim doğsunlar inşallah 🤲🏻
Bet1 Damlasupilcioglu 31+2 olduk yavaştan agirlastigimi hissediyorum artık erken doğum riskim var genel bir temizlik yaptık eşimle ama camlarla perdeler kaldı birde onları halletseydik rahatliycam 😂
Damlasupilcioglu Bet1 kız bırak onlarda kalsın, sen sağ salim kucağına al da bebeğini o zaman yaparsın 🤭
Deletedmom_116 Damlasupilcioglu 38+1 olması gerekiyordu gelişimi durmuş 12 gün öncesinde 36+2 de kalmış Kontrolünüzü bekliyoruz Günümüz doluyo eğer Gelişme yoksa suni yada sezeryan
Sibelakta Damlasupilcioglu kendim için korkmuyorum evede bı oğlum daha var anı bişey olursa doğum felan napicam bilmiyorum
Bet1 Damlasupilcioglu doğru söylüyorsun aslında ama insan hiç rahat edemiyor gözüme battikca batıyor 😂😂
Damlasupilcioglu Bet1 valla orası da öyle 🤭🙈 bende rahat edemiyorum aklıma geldikçe rahatsız oluyorum