Anneoluyorummb Sekerden sonra simdi birde guatr cikti 4.7 mi ne bi ilac basliycaz dediler ö ile mi ne basliyormus kullanan var mi herhangi bi zarari var mi gebelige falan
Btlhsn Anneoluyorummb Anneoluyorummb yaklaşık bir birbuçuk aydır bende kullanıyorum ilaç doğumdan sonra hemen ilacı bırakıcam hamilelik döneminde çıkabiliyormuş
deletedmom6295 Anneoluyorummb bahsettiğiniz ilaç euthrox ötroks diye okuyorlar. gebelik öncesinden beri kullanıyorum
Gulll Ben ameliyat olmuştum ömür boyu kullancam doktorum da sakın aksatmamam aksine daha düzenli kullanmam için tembihledi bi zararı yok aksine faydası var kullanmalısın 👍😉
Esmus Tsh benimde başta aynı degerlerler çıktı, 35 haftalık olduk hergün ilaç kullanıyorum. Bebek için tehlikesi yok, hamilelikte daha düşük tutulması gerek, yüksek olması bebege zararlı, biz ilaçla ve her ay kan tahlili kontorlle gereken seviyeyi koruduk. Sıkıntı yok, takip edin, ilaç kullanın, önemli.
Anneoluyorummb Hepinize cok tesekkur ederim simdi hastanede yatiyorum cikar cikmaz dahiliyeye yazdircam
Gzmerdm Bende amelıyat oldum onur boyu kullanıcam o hapı canım sakın kafana bırsey takma aksıne cok duzenlı denıldıgı sekılde kullan bebegın beyın gelısımınde cok onemlı oluyo o ılaç normalde hormon dengelerın bozuk oldugu için duzelmesı adına verılıyo.benım gıbı olanlarında hepsı alındıgı ıcın hormon gorevı goruyo ve cok onemlı oluyo aksatılmaması gerekıyo ve hamıleleık suresıncede sık sık degerler degısır valla dıgum doktorumdan cok guatr için doktor kontrollerıne daha cok gıdıyorum sureklı olcum yapılıyo. Ama korkma duzenlı kullan yeter