ilknurakdogan1 Merhaba sevgili anneler sizler kaçıncı haftadasınız nasıl gidiyor günlük yaşantınız ? Hissetmeye başladınız mı ?
yenibirannis ilknurakdogan1 dün 19 olduk 18 den beri hissediyorm çok şükür azda olsa uyku ve yorgunluk haricinde bı sıkıntı yok bide arada bel ağrısı disinda🥰🙏🤰
ikiminiskoala ilknurakdogan1 biz de 20+2 olduk hareketlerini baya baya hissettiriyorlar artık🥰 ama bu sabah sarı akıntım oldu sizde de oluyo mu hiç? Enfeksiyon olduğunu da sanmam çünkü antibiyotik kullanıyorum ama ne normal ne normal değil karıştırdım artık😅
-Bal123- ilknurakdogan1 36+5 olduk ama çok ağrım var ondan önemlisi fiziksel değilde zihinsel olarak çok çöktüm 🥺
ilknurakdogan1 ikiminiskoala Bende enfeksiyon çıktı ilk baştan beri geçmiyor antibiyotik başladım 3 gün oldu Akıntım da oluyor rengi değişik bir şekilde
ikiminiskoala ilknurakdogan1 ya ben 1 hafta hastanede yatıp damardan antibiyotik tedavisi aldım şu an 2. Kutu antibiyotikteyim. Doktora yazdım yine de ama gel derse giderim artık çok yorucu gerçekten geçmiş olsun size de
mshn2001200 ilknurakdogan1 Merhaba canim, bende 27+1 , artik her sey zorlanmaya basladi, bel agrisi, kasik agrisi, cok yorgunum, migdem yaniyor, eskisi kadar cikip disari yuruyemiyorum, agirlastik😅 Keske gunler hizli gecsede kizima kavusabilsem🥹
ilknurakdogan1 mshn2001200 hayırlısıyla o günler de geçecektir 🙏🏻🤲🏻 benim de bel fıtığım var normalde ama çok şükür henüz ağrılarım yok son aylarda olur diyorlar
Hmyraltnts ilknurakdogan1 Bende bugün tam böyle bir post açacaktım siz benden hızlı davranmışsınız😅😅 bizde bugün tam 20 olduk rabbim tamamına erdirsin hayırlı bir şekilde. Yorgunluk bel ağrısı var biraz onun dışında 17. Haftadan beri hissediyorum. Bu hafta iyice hareketlemdi minik paşam şimdide kontrole gidiypruzz😍🥰
Iscn Daisy0000 siz yine 30 ları görmüşsünüz🤦🏻♀️ hoop diye 36-37 ye atlayasım var😅2. De doğurup hayırlısıyla 🤲
ilknurakdogan1 Havuç olmuşuz bizde tam 20 de 🥰 Yolu yarıladık geceleri uyumakta zorlanıyorum yatış papzisyonundan dolayı o kadar İştahım çok açık 🙈 kontrolümüz de 27 Mayıs da hayırlısıyla