Meralmert Sibel_gedik öyle tabi ki afet tarihim de yaklaştı zaten beklerim bir süre daha sonra test yaparım
Meralmert Sibel_gedik inşallah ya şuan adet olacağıma dair bir belirti yok bakalım artık inşallah önümüzdeki 9 ay adet olmam 😅🙏
Meralmert Sibel_gedik https://www.hizliresim.com/qcp9vmm merhaba sabah yaptimmm anında çıktı ama korkarak yaptım kahverengi lekelenmem vardı adet mi oldum diye yine de yapayım dedim ilk andan itibaren çıkmaya başladı. Korkuyorum yerlesmemidir acaba?
Sila66 Birhayalimvr bılmıyorum canım doktorum sola yatmamı söyledı bana 🫶🏻 bacaklarını kapatıp yarım saat 1 sat sola yat dedı acmadan dedı❤️
Sibel_gedik Meralmert yaaa hayırlı olsun cnm 11. Gün önce yazmışım bende çok sevindim 🥰 rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin🤲 regl e varmı daha cnm
Meralmert Sibel_gedik öyle yaparım teşekkür ederim karnımda da bir ağrı var üşütmüşte olabilirim dün yordum kendimi biraz terlemistim üzerimde kurudu terim inşallah sadece üşütmedir 3. Kere aynı şeyi yaşamak istemiyorum.
Meralmert Sibel_gedik kan tahlili yaptım bugün değerim 164 çıktı iki günde bir takip edeceğiz keseyi göremedik çok erken olduğunu söyledi doktorum siz ne yaptınız?
Sibel_gedik Meralmert iyi çıkmış cnm daha yeni gebelik oluşmuş , hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun diyelim 🤲 bir hafta sonra kese görünür büyük ihtimal , 5 haziranda benim kontrol o zmn bebeği görürüz inşallah bakalım 🤗🥰
Meralmert Sibel_gedik ayy inşallah ya valla içimde korku da mutlulukta ne yapacağımı bilmiyorum kan değerlerini yükseltmek için yapabileceğim birsey var mı acaba riske atmak istemiyorum hersey güzel ilerlesin istiyorum
Sibel_gedik Meralmert sağlıklı ilerleyen gebelik kendiliğinden artar değerlerin cnm . İnşallah sağlıkla gelsin 🌸
Sibel_gedik Meralmert ara ara kasılmalar oluyor , göğüs ucu hassasiyetim devam 🙂 10 hafta oldu inşallah sağlıkla ilerler . Senim varmı belirtin kaç haftalıksın şimdi inşallah sağlıkla gelsinler