Masallah Allah analı babalı büyütsün inşallah. Özelde mi doğum yaptınız

Dmlakklk maşallah Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun gözünüz aydın ♥️ kaçıncı haftada doğum yaptınız

Dmlakklk ayy ne güzel bir doğum hikayesi canim ya Rabbim analı babalı büyüsün inşallah 🥲 sancılar zor mu canım ya ben bilmiyorum ilk çocuk olduğu için.

Dmlakklk böyle pozitif doğum hikayeleri okuyunca bana güç geliyor sanki teşekkür ederim bizimle paylaştığını için. Çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsün minik. Benim de şafak 6 🥰 39+1

Dmlakklk yaa ben çok duygulandım, Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıcakla büyüsün inşallah, darısı da bize olsun 🤲 daha 25+6 yız sanki geçmiyor zaman 🤦🏻‍♀️

Dmlakklk 40+1 de hala deli gibi gezen biriyim gelmiyordu gelecek inşallah bekliyoruz bizde 🥰 Rabbim sağlıkla buyutmeni nasip etsin yavrunu inşallah kuzucugum 🤲❤️

Ya bana Dr normal doğum dedi ama korkuyorum da açıkçası Rabbim yardımcımiz olsun inşallah 🤲🥺 şu an 39+2 haftalığım

Dmlakklk dogumdan sonra ne giydiniz ben gecelik koymadım almadım da pijama koydum sorun olur mu

Dmlakklk ay ne güzel ya ne mutlu size normal doğumdan korkuyorum o sancıdan ben ama şu şey muhabbetide bir dert su geldi gelmedi orda patlatma can acıtan birşey mi diye sorucam ama🙈 illaki bişiler acıyordur ama nasıl bişi kısa mı sürüyor uzun mu çok mu can yakıyor. Hayırlı uğurlu olsun allah bizleride bir nefeste kurtarmak nasip etsin inşallah hayırlısı ve kolaylıkla kucağımıza alalım♥️

Bkarabudak su patlatma hissetmedim bile ne olduğunu ince bi çubuk gibi bişey koyuyolar rahimden zaten çisini yaptın sanıyorsun benim hiç canımın yandığını hissetmedim hatırlamıyorum yani korkma canm 🤗

Dmlakklk darısı bize inşallah hayırlı evlat olsun gözünüz aydın canımmmm 🥰🥰🥰 benimde 2. Olcak doğum ilki sıkıntılı geçti direk suni sancıyla bunda kendi sancımı çekip giderim daha az sancı çekerim inşallah diyorum bakalım 🥰🥰

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.