fundactak Çam ve şakurada dogum yapıp memnun kalan veya kalmayan önerisi olan varmı acaba , normal devletteki gibi sancı odalarının olmadıgı herkesin ayrı odalarda sancı çektiğini duydum ama dogruluğu nedir bilen varmı ?
Kukulikukuli12 fundactak 2021 eylülde yaptım. Özeldedeki doktorum oraya yönlendirmişti böylelikle gititm. Coooooook memnun kaldım. Suan 2 ye hamileyim kısmetse orda dogum düşünüyorum. Herkesin tek kişilik ayrı odası var refakatcınız ile beraber kalıyorsunuz otel odası gibi geniş. Banyosu VS herşeyi büyük. Muayene anında ve dogum sırasında refakatcı koridora cıkartılıyor diğer zamanlar hep yanınızda. Normal dogumsa kaldıgım odada yapıyorsun bebekde sende odadan cıkmıyorsun. Bütün alet VS herşey odaya geliyor. Bebeğin kontrolleri için ayrı araba geliyor. Yatak catala dönüşüyor. Dogum bitince odayı ve snei temizleyip kalmaya devam ediyorsun. Dogum sonrası muayeneleri nede olunca 7 8 saat sonra falan servis katına başka odaya alınıyorsun. Orda da tek kişilik ve 2 kişilik odalar var. Ben 2 kişilik odada almıstım ama hiç bir sorun yasamadık odalar büyük. Birde paralı odalar var ailesi odasınoalrak geciyor ben bunu hastanede cıkarken öğrendim yoksa kesin tutardım ki bu dogumumda sorup tutmayı düşünüyorum. Eşim de yanımızda kalsın diye. Oda tamemn sana ait oluyor tam detayları oda içinde neler var bilmiyorum 🙄 Ben Pandemi zamanına denk geldiğim için eşim 10 dk dogum sonrası bebeği görmeye girebildi.normalde 30 dk izin veriliyordu ama yan odada dogum başladığı için eşimi cıkardılar.suan nasıl bilmiyorum 🤷
Prensesannesi96 Kukulikukuli12 merhaba aile odası dediğiniz doğumdan önce mi sonra mı oluyor acaba )? Direk yatış olduğu zaman mı yoksa ? Salı günü gideceğim bende soracağım bakalım :)
papatyakokusu Doğru canım çok memnun kalan var bende Inşallah mayısın 26 sında çam sakurada yapcam gün aldım bakalım Allah iyilerle karşılaştırsın polikılinik doktorları çoğunluk asabi hele benim geçen gittiğim azeri doktor berbat erkek geleni azarladı gideni azarladı yani ben ve bi kaç bayanın bebeğine küçük kilosu düşük senin bebekleri hep küçükmü doğar diye kabaca söyledi içime oturdu üzüldüm Y
Kukulikukuli12 papatyakokusu bneım gittiğim belli doktorlar var hep onlara randevu almaya calısıyorum. Yeni gelende cok var baktım da. Adnan şar Alper Türkoğlu Emrah Dağdeviren Mustafa Can Sivas Demet Acar Sayım bunlar cok iyi bak.
papatyakokusu Kukulikukuli12 bende bu doktorlardan çok memnunum hepsine muayene oldum geçen hafta acelem olduğu için ve sadece rıza karabağlı denen bir doktora aldım.Doktor demeye bin şahit lazım asabi sinir küpü kendini beğenmiş kadınları aşağılayan cahil gören bir doktora daha rastalamadım.
Prensesannesi96 Kukulikukuli12 Emrah Dağdeviren e gittin bende 2 gün ınce çok beğendim hastane de muayene nst hemşireler hersey çok beğendim doğumda düşünüyorum Allah nasip ederse Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah.. zaten refakatçi varsa birde muamele iyiyse özele gitmeye gerek yok ilki pandeöi dönemiydi sırf o yüzden özele gittim ama şu an gidilecek gibi değil..
Kukulikukuli12 fundactak ben Pandemi zmanaı dogum yaptıgım için veriliyordu. Ama özel oda tutarsanız belki ona verirler. Yoksa odalar dediğim gibi şansa 2 kişilik de olabiliyor dogum sonrası. O yüzden verilmeyebilir. 🙄 Ama sorun yine de
Zeze34 Kukulikukuli12 çam sakura da özel oda tutma şansımız oluyor mu acaba bir bilginiz var mı? Ben kesinlikle 2. Bir hasta ile oda pahlaşmak istemiyorum mesela🥺 yoksa tamamen şansa mı tek kişilik oda meselesi
Kukulikukuli12 papatyakokusu ayyyy ben hiç denk gelmedim ama dediğim gibi hep bu doktorlara almaya calıstım. Bu hamileliğimde d onlara dikkat edicem enerjileri cok iyi davranışlarında. Hatta son 1 ayım Adnan şar denk geldi cok dua etmiştim kna muayene olayım diye. 38.haftamdan 41e kadar randevusu cagırdı kagıt veriyordu su zmaan gel diye. 1 ay resmen ona gititm 🤭 Dogumda da Alper gelse keşke diyordum cok istiyordum dogum doktorum da Alperdi ama o gelene kadar ben dogurmustum 😄
YaseminBatrk Kukulikukuli12 asistanlar oluyor genelde nasıl aldığınız doktorlara randevu oldunuz şuan şaşırdım valla Ben Ayşe’ye alıyorum mesela içerde Fatma oluyor 😂😂
Kukulikukuli12 YaseminBatrk valla canım şans mı nedir bilemedim ben 5öaydan itibaren oraya gititm hiç tek asistan rastlamadım hep doktor vardı. Yada mesela asistan muayene etti ben hazırlanırken doktor geldi onunlada ayrı görüştüm. 🤭 Mesela gecen gün başka devlet hastanesine kuzenim randevu aldı ona da asistan gelmiş asla gitme falan dedi 1 hafta geceden ben gittim doktor vardı 😄🤭
Kukulikukuli12 Zeze34 canım ben ilk dogumda bilmiyordum yani cıkarken duydum. Bu dogumumdu bende istiyorum ama net bilgim yok. Nasıl oluyor her isteyene veriyorlar mı yoksa o gün gelince şansa mı hazırlanıyor bilmiyorum. Gidince sorucam ama eylülden önce de gitmicem. Eğer sen gidiyorsan detaylı sor bana da haber ver 😄🤭
Kukulikukuli12 Prensesannesi96 Emrah iyidir ya bende gitmiştim. Benım kızımda ense kalınlıgı vardı özelde ki doktorum burayı bırak çam sakuraya başla orda dogumun yap demişti ben böylelikle gitmiştim 2021 de Pandemi devam ediyordu. Bozmanın şarylarınkuralları farklıydı tabii suan başkaymış değişen seyler olmus. Ama kesinlikle özele gerek yok. Hee acil bişey olur VS yapacak biley yok ama Allah nasip etsin inşallah bende çam sakura düşünüyorum yine 🤭 Oda dogumda tek kişilik zaten refakatcı var sadece yanında. Dogum sonrası servis katları 2 kişilik. Ama paralı yer varmıs net bilmiyorum bende gidince sorucam ama eylülde başlıcam ben oraya. Daha 10 haftalıgım suan kanuni Sultan Süleyman hastanesine gidiyorum. Sen gidince sor canım bana d a haber ver 😄
Prensesannesi96 Kukulikukuli12 tamam canım inşallah bilgi alır veririm bende ilk defa gittim cam sakuraya bakalım nasip .. ilk doğumum Medipol Sefaköy’de oldu devlet hastanesinden aşırı korkuyordum kötü muamele görürüm diye refakatçi yok diye biliyordum 2020 aralıkta doğum yaptım bende Kanuni evime 5 dk Sibel yazan var kanuniye geldi medipolde ona gidiyordum aşırı tatlı ve ilgili bş doktor tavsiye ederim iki üç kere ona gittim çok memnun kaldım daha son haftaları. Diye kaydım olsun diye cam sakuraya gittim yine aksi olmadıkça kanuniye kontrol muayene olur doğum için cam sakuraya giderim Allah nasip ederse bakalım… plan yapmıyorum ne plan yapsam tersi oluyor belki kontrol için gidio pat dşye kanunide doğururum 😂 ilk diye özele gittim korkuyordum ama şimdi daha tecrübeliyim özele muayene e içinde doğum içinde para vermek istemiyorum gerçekten devlette doktorunu bulduysan tamamdır Sibel hanım özeldeki gibi çok ilgiliydi tavsiye ediyorum mutlakaaaaa ..
Kukulikukuli12 Prensesannesi96 ya benım bayan doktorlarla pek iyi anlaştığım söylenemez ama denicem 🤭 Burak demirdelen var ona gittim oda iyi genc bir doktor. Bir daha haziran 5-9 arası randevu alıp gidicem kısmetse. Çam sakurada pazartesi girişim oldu perşembe akşam cıktım dogumda. Ve o süreçte inan kimse olumsuz davranmadı hiç bir süreçte hemde. Orda da devamlı gittiğim doktorlar var. Adnan şar Emrah Dağdeviren Mustafa Can Sivas Alper Türkoğlu Demet Acar Sayım bunlar cok iyi hep bunlara denk getirmeye calısıyordum ben 😄