aysenur1752 bugün dörtlü tarama için doktoruma gittim 20 aralığa radyoloji detaylı ultrasona gün verdi transvajinal us (alltan muayene) yazıyor. sizde de doktorunuz istedi mi gerekli bişey mi alttan muayene istemiyorum ben :( riskli durumlarda yapıldığını biliyorum ama doktor rutin dedi
Mrtnurr aysenur1752 tabiki hayır ya ne alaka alttan muane sancınfalan oldugunda alttan bakılıyor acılma varmı diye
Schr aysenur1752 22 haftaligim 3 4 gun önce bende oldum ama karnimdan yani korkulcak bişey yok merak etmeyin çoğu doktor alttan tercih edio net ve yakin olsun die
aysenur1752 Cigdemm91 17+4 sizden de istendi mi yazıyodur doktorun verdiği kağıtta akşamdan beri eşimle konışuyoruz 3 tane doktora sorduk kendi doktorumu da aradım sordum valla rutin dedi sadece
aysenur1752 Schr normal ultrason da yapılcak alttan da ama içim rahatladı artık alttan yaptırmam istemiyorum da zaten
Blackmelody aysenur1752 zararı yok hatta karından ultrasonda gözükmeyenler o şekilde bile görünüyor diye biliyorum
Gokcem Alttan muayene genelde 36 veya 37. Haftadan sonra oluyor canım . Her önüne gelen pat diye bakamaz ki riskli bir durum Allah korusun Doğum bile başlayabilir sor derim öyle muayene ol