Seyma2255 happyvera 11 haftalıkken muhtemelen erkek dedi bugün 15.haftama girdim bir iki haftaya tam netleşir ama büyük ihtimalle kiz dedi anlamadım ya bir öyle bir böyle
Seyma2255 Melekler12 kız nasıl anlıyorsun doktorda dün büyük ihtimal kız dedi ilkte erkek muhtemelen diyordu şimdi kıza döndü
Seyma2255 Melekler12 attığım ultrason resminde 11 haftalikti muhtemelen erkek dedi dün gittim 15.haftama yeni girdim bir iki haftaya tam net olur ama büyük ihtimal kız dedi acaba kordon falan var di da erkek mi sandi o zaman ben anlamadım ki neye inanicagimi
Lavanta46 Seyma2255 bende de tam tersi oldu 13 haftalıkken %99 kız dedi dün gittim 15 haftalikti eğer kordon değilse erkek tahminim dedi şok oldum ilerleyen zamanlarda belli olur de gel de bekle şimdi 🙄
Seyma2255 Lavanta46 hey Allahım bana da büyük ihtimal kız dedi ama tam kesin de kız demedi ben anlamadim ki herkeste erkek diye tahmin yapıyor ama 😂😂
Lavanta46 Seyma2255 benim ilk kız diyen perinatoloji doktoruydu ikili testte söylemişti dün de kendi dokturum tahminim erkek dedi 😅 iki doktor farklı şeyler söyledi bakalım hangisi doğru 😂
Seyma2255 Lavanta46 ikili testte hiçbir şey demediler bana gittiğim devlet hastanesi zaten doğru düzgün birşey demiyor ki ben anlamadım gitti
Lavanta46 Seyma2255 devlet hastaneleri genelde söylemiyormuş cinsiyeti erken olunca. Bende bu ayın sonuna randevu aldım ilk defa devlete gidicem bakalım ne diyecek cinsiyete 3.doktor görüşü 😂