Meleyke123 17+5 olduk ve son 6gündür ara ara hareket ediyordu bu gün daha sık sık ve daha kuvvetli hareketlerini hiss ediyorum😍 peki siz ne zaman hiss etdiniz? A bu arada ilk hamileliğim☺️
Yazmelegi_ Meleyke123 tam 20 de net hareket hissettim öncesinde seğirme hissediyordum ve suan da resmen tekmeliyor yani uyutmuyor minik kızım 🌸😁
Suheda_4406resul Meleyke123 14. Haftamda hissetmiştim oğluşumun ilk hareketlerini😍 adeta kelebek çırpınışı gibi biseydi🤭 suandada 38+4 haftalık olduk kavuşmak için gün sayıyorum heran gelebilir beyfendi💙 her anınızı güzel yaşayın hepsi birar hatıra🥰
Meleyke123 Yazmelegi_ ya bende ilk seyirme gibi bir şey hiss ediyordum son 2günde tekmelemeye başladı bu gün hiç durmadı😄 bide erkekler tembel derler bizimkisinin MaşAllahı var😂
Yazmelegi_ Meleyke123 aman hareketli olsun en azından öyle olunca hem seviniyoruz hem güzel bisey çok farklı bir duygu😁🌸
Meleyke123 Suheda_4406resul yaaaa MaşAllah size😍 az kalmış kavuşmanıza. Ben çok özlüyorum daha erken 18haftalık ama önümüzdeki haftalar nadıl geçicek diye düşünüyorum keşke bir anda 9aya gele bilsem😄
zeyzey42 Haftada seğirme gibi hissettim şimdi 20 haftalığız resmen tekmeliyor içeride dönüyor minik kızım 🥹🤰🏻
Meleyke123 zeyzey42 MaşAllah size, bende 17de hiss etdim şu an aynı sizin ki gibi durmuyor hareketli ☺️🫠
Suheda_4406resul Meleyke123 teşekkür ederim canım 🥰 inşallah sende biran önce o günlere gelirsin sağ salim bir şekilde 🥰💖