ilaydailem Kızlar 36.haftamdayım bu ara iyice içim sıkılıyor bunalıyorum hiç bişeyden zevk almıyorum bugün yataktan kalkasım bile yoktu
handeserdes ilaydailem hamileliğimi öğrenince 1 ay çalışmadım. ben de depresyona girmişim eşimin uyarmasıyla fark ettim. şimdi 8. aya girdim. non-stop çalışıyorum. depresyona girecek vaktim yok asla. kendinize bir meşgale edinin ev işleri dışında. yani benim tavsiyem bu tabi. emrivaki yazmamışımdır umarım :)
elifakbas1 32+6 dayım neredeyse son 10 haftadır her şeyden herkesten nefret ediyorum hicbir sey yapasım kimseyi göresim gelmiyor bundan kurtulamıyorum 🥲🥲🥲🥲🥲
Humeyra_kfs31 Bende 16 hafta hamileyim ben şimdiden girdim depresyona ilk gebeliğim eşim yanımda değil, evim yok, depremzedeyiz hiç nazlanacak kimsemde yok
ilaydailem Humeyra_kfs31 çok zor gerçekten benimde ailem uzakta eşimde gece çalışıyor gündüz uyuyor çok zor oldu insan konuşmak dertleşmek istiyor Allah herkesin yardımcısı olsun 😔
Humeyra_kfs31 ilaydailem ben günde 5 dk bilemedin 10 dk falan konuşa biliyorum eşimle gideçek yerim olmadığından kendi annem gildeyim ama burda sığıntı gibiyim insan kendi evine alışınca anne evine de sığmıyor