Zuleyhasc 31+4 pazar günü aşırı hareketli olan bebeğim iki gündür sanki biraz hareketsiz gibi. Bugün de saat 8 den bu yana çok hissetmedim. Yani üç saat endişe etmek için kısa bi süre mi
Bet1 Zuleyhasc bilmiyorum 3 saat ama benim doktorum her gittiğimde bebek hareketleri nasıl azalma yavaşlama olursa mutlaka gel.diyor hep 31+1 im bende
designermoms Zuleyhasc eğer şekeriniz yoksa tatlı bir şey yiyip solunuza yatın elinizi karnınıza koyup bekleyin sessiz bir oda olursa daha iyi olur Ama 3 saat normal bence korkulacak bir zaman değil Yine deneyin bana doktorum söylemişti o şekilde yao hisssetmezsen diye stres de yapmayın o da etkilenir
Zuleyhasc Bet1 yani yine hissetim bu üç saat içinde ama mesela şuan uzanıyorum normalde çok güçlü hissederim uzandığımda ama şuan çok hafif hafif hissettim bir iki kez
Bet1 Zuleyhasc dinleniyor olabilir bebek. Birde kendinizi çok yorduysaniz gün içinde bazen ondan kaynaklı da olabiliyor çok yormayın kendinizi artık
Ezgi3007 32+5 haftalık bebeğim gün içinde normalinden daha fazla hareket ettiyseniz yada yorucu birgün geçirdiyseniz aynısı bendede oluyor oda yoruluyor sanırım uzanın 20 dakkaya başlar harekete 😊