SaniyeBektaYazc Ceylin8 benimde sağ tarafım öyle canım normalmiş bebek baskı yapıyomuş doktor çok öne eğilme dik dur dedi
Selim_Alparslan Ceylin8 benim 20. Haftamda çok ağrıdı 1 hafta çektim resmen hemde iki taraflı şuan 22 haftalığız geçti şimdilik 🤷🏼♀️ Bebek sanırım
Hilallalal Kaç haftalık hamilesiniz ? Bende de oluyordu bi ara ama sonradan geçti doktoruma sorduğumda normal olduğunu söyledi bebek büyüdükce o ağrılar olurmuş
Ayseolmez Bende çok oldu 5-6.aylarımda. Rahim bu taraftadır diye demişti doktorum. Şimdilerde geçti unuttum o ağrıyı 🤷🏼♀️
Bsrakyc59 Bebişler büyüdükçe alanları daralıyor 🥴 36 haftalığız ve kaburgalarımda ayakları var 😌🦋 bazen cok can yakıcı bazende nefesimi kesiyor 🙃
Ceylin8 Bsrakyc59 aynen kuzum ya oyle bi agriyor ki zaten bacak aralarim bi yandan agriyor bide bu cikti. Buna sukur tabi :)
yesillimonn Ceylin8 aynisi bende de var canim 1 haftadir hem batiyo hem agriyo nefes alirken bile insallah biran önce gecer..😣
Selim_Alparslan Ceylin8 amin kuzum inşallah biraz ovalayabilirsin hafifçe ben öyle yapıyordum geçiyordu 🙂
behrem ben de 34+4'teyim, uzun zamandır ağrıyor. ayakları varmış orada, hatta ayağını falan sokmaya çalışıyor bazen 😅
Pinkyy Ceylin8 benimde sol tarafımdaki kaburgamda aynı sıkıntı var,sanırım sol tarafıma yatmaktan oldu,daha 20.haftadayız sanki o kısma yumruk yemiş gibiyim
Haticeozturk Kızlar bende bir buçuk haftadır boğaz enfeksiyonu geçirdim ilaç kullandım doktor tavsiyesi ile yalnız bi kuru oksuruk kaldı gece özelikle 2 ve 3 den sonra Uyutmuyo öksurdukce sol tarafım yan kısmi arkadi agriyo zaten hafif vardı din şiddetlendi batar gibi üşüttün mü bebekten mi bilmiyorum bazen ayakta fazla durunca yada oturuncada hafif oluyodu ayni yer çok zor ya