nidosh gamzeakin__ benim de 37+5 ilk gebelik baş aşağı ama kanala henüz girmemiş sordum doğum pozisyonunda dedi önemsemedi doktor
Duygu_23456 gamzeakin__ 38+3te muayenem vardı kanala girmişti bebek bir hafta içinde doğum gerçekleşir dedi doktorum.
gamzeakin__ nidosh benimkide baş aşağıda pozisyon da ama kanala girmedigi için sancim falan da öyle yok
Humzee16 gamzeakin__ baş aşağı ne zamandan beri ama doktoruma sorduğum da önemli olan açılma doğum pozisyonunda bebek dedi. Her gitmem de açılmaya bakıyor 🙈 sağlıcakla gelsinler hepsi
antk_05 gamzeakin__ 39+0 hala kanala girmedi sancı açılma hiç bir şey yok suni alacak gibiyim haftaya 😢
Tubaut gamzeakin__ 36+4 de muayenede bebeğin kanala girmiş olduğunu inebileceği kadar aşağıya inmiş olduğunu doğumun her an olabileceğini söyledi 4 gün geçti üstünden bakalım ne zaman gelecek
Deletedmom_116 Tubaut Daha gelmez🤣🤣ben bayadir bekliyorum bı hafta on güne gelir dediler hala gelcek🤣
Tubaut Deletedmom_116 ilki 34. Haftada aniden gelmişti herşey doğaçlama plansız yaşanmıştı öylesi daha kolaymış sanki şimdi sürekli kendimi dinliyorum 😅