Schr 22+3 haftaliğim tetonoz aşisi olmak istemioyorum ama hemsirem ebem zorluyor pisman olursunuz dior sizce neden 🤔🤔
Chan Schr Çocuğunda bağışıklık kazanıyor senin sayende. Çocuğunu da böyle bir aşı olabileceği yaşa kadar olası durumlardan korumuş oluyorsun.
Caglasmsk Schr sizi etkilemek istemem ama yurtdisindaym ve burda tetanoz asisi yapmiyolar. Burda hic bisey yapmiyolar seker yuklemesinide durumuna göre herkese degil yani. Bende yaptirmadm aşıyı yani. 🤷
Schr Ezgi14 tetonoz asisi agar gelio oldum olali hep 1 ay agri ates le zorlaniorum aslinda olmak istiorum ama iste ebem cok zorluyor
Ayseolmez Ben olmadım, aile hekimliği de hamile olduğumu bilmediği için aramıyor. Doktoruma sordum, sen doğumunu hastanede steril ortamda yapıcaksın o daha ilkel yöntemlerle yapılan doğumlar için önlem dedi.
RabiaGlck Böyle saçmalık olur mu ya aşı sonucta seni ve bebeğini korumak için yapılıyor. İki gün üç gün ateşleniyosun diye aşı olmak istemiyorsun öyle mi. Lütfen şunları aşın artık burda diğer insanlara da kötü örnek olmayın
Schr RabiaGlck ynliz ben asi olmayin tavsiye etmiyorum su geldi basima demiorum öneride bulunanlari düşünüp dogruyu yanlısı bulmak icin yazdim o postu kötü örnek olacak bişey yok orda
FNurKaradeniz Gebelik boyunca dışardan hiç aşı ve iğne almadım. Doktorda illa olacaksın demedi. Kan uyuşmazlığı iğnemi bile doğumdan sonra olacağım.