Zehra-12455 Kızlar 32 haftalık gebeyim bu zamanlarda sırt ağrısı normalmi öyle şiddetli değil ama eğilip kalktığımda ağrıyor bide arada regl sancısı gibi ağrı giriyor kasıklarıma aranızda yaşayan varmı
Cicegim38 Zehra-12455 34 hafta oldum bende 30 haftamdan sonra başladi normal dedi doktor cocuk agirlastikca bele vurur agrisi dedi bide benim suyum fazla onun ivin ben normal 5 dakika oturamiyorum hep uzanmak istyor sirtimin agrisindan geberiyom resmen
yagmur089 Zehra-12455 normal bacim bendede olurdu simdide oluyor hele ayakta cok durduysan cok yuruduysen bide belini bi yere yaslamadan oturduysan agriyor malesef cok siddetli olursa ozmn gotmeni tavsiye ederim acili
Zehra-12455 Cicegim38 valla ilk gebeliğim olduğu İçin pek bilgim yok insan anne oluncaya kadar neler çekiyor ya😒
Cicegim38 Zehra-12455 benimde ilk kuzum ama sirtt agrimdan geberiyom benimki cok fazla bugun kontrolden geldim suyun cok fazla sen bu agriya nasil dayandin iyi dayaniyon masallah dedi yemin ederim bak
Cicegim38 Zehra-12455 bel agrisina yokk 😂😂😂 bel agrisina altan muane ediceklerinj sanmiyom da ultrason varda oyle bakar eger yoksa altan bakabilir ama kendi doktoruna gittiginde sor eger asiri agri yapmiyosa