Chan Merhabalar, Mihrimah isminin önüne veya arkasına Sultan dışında bir isim konulduğunu gördünüz mü? Ya da bu konuda bir öneriniz var mı? :)
Merveatan Chan şimdi netten bakım anlama ay ve güneş demekmiş. Mihrimah Işık Masal Liya ( sabırlı sabrın en güzeli sabırlı )
Elfsglm Chan ya geçen gün zahide yetişe mustafa karataş hoca gelmişti ya izleyenler bilir onunda torunu olacakmış mihrimah sultan geliyor dedi bende ogün düşünmüştüm acaba sultan da 2. İsim mi diye 😂 bence de çok uzun ama güzel yinede ya 😍😍
DerinMasalDilek Chan arkadaşım mihrimavi koymuştu kızım olsa bende mihrimah istiyordum canm ☺️ Ama bence iki isim gibi zaten ek birşeye gerek yok yinede tercih senin ☺️
Chan Merveatan Estağfurullah ne kızması. 😂 Bu konuyu bir süredir düşünüyorum aklıma o bile gelmemişti 😄
esraturk Elfsglm ismin orjinali o zaten. mihrimah sultan mimar sinan ile aşkı 😉☺️ ama madem başka bişy koycaksın yanına kısa ism mantıklı. çok seçenk yok ama en iyisi kulağa hoş gelen😊 mihrimah zeren 😍 zeren:anlayışlı zeki 😊
Elfsglm esraturk ismin orjinalinin mihrimah sultan olduğunu bilmeye yoktur diye düşünüyorum 😂😂 ama o mihrimah sultan bir bütünken güzelmiş gibi geliyor banada ne bileyim işte 😂 hani ben mustafa karataş tvde söylerken hani mihrimah geliyor sultanımız geliyor snlamında mı söyledi yoksa ”mihrimah sultan” geliyor anlamında mı söyledi diye düşündüm esasında 😂😂 açıklayamadım 😂😂😂😂😂
Chan Açıkçası tek başına kullanımını daha çok seviyorum, en azından yeni nesil olacak bir çocukta 😄 Mihrimah sultan gibi bir isimle okulda filan çok takılırlar gibi geliyor. Baban padişah mı? derler mutlaka 😂😂
Elfsglm Chan ahaha çok mantıklı valla yeni nesil herşeyi der 😂 kız yeni nesilde berkecan dedeler alara nineler olacak 😂
Chan Teşekkürler arkadaşlar 😊 İkinci bir isim bakmamı önermişlerdi ama Mihrimah cidden buna uygun bir isim değilmiş bir kere daha anladım 😄