naneliseker_ Hayalim1_ var nasıl yok. Doktorlar hep öyle banada yok dendi. Ve heterezigot yazıyor benimde kağıtta sen gibi. Yani doktorunu değiş bazısı önemsemiyor prof doktor var dediii ama pihtilasma var kuzum. Ondan at dedim, aynı şeyleri yaşamak çok zor. Bn erken vermedigimw pişman olmsutum
Hayalim1_ naneliseker_ yani nolması gerekıyor gebe kalınca ıgne mı kullanacam devlette bir doktora gıttım o soyledı bana önemli bişey yok diye
Sibelsibos Glsm_19 bilmiyorumki bebeğim 12 sinde tüp bebek kantesti negatif çıktı 17 sinde böyle çıktı sence olabilirmi geç döllenme 12 sindemi döllenme olduda şimdi yavaş yavaş mi ortaya çıkar sence bilemedim ben
Glsm_19 Sibelsibos Evet canım belki geç döllenme olmuş olabilir ay sonuna kadar bekle bakalım canım inşallah rabbim kalbindekini verir bebeğim
naneliseker_ Hayalim1_ önemli birsey yok dediği pihtilasmam hafiftir. Ama bebek bundan düşer zaten. Gebe kaldığını öğrendiğin gün güzel bir doktor bul iğne yazacak kuzum…Baslayacaksn, sonuçları oda bakacak
ssa239688 noble1 benımde bat 23 canım ve 10 mayıstı ovülasyon 1 haftada gebelik belli olurmu ki acaba 🙄🙄
UmAy_17 Son adet tarihi:22nisan Beklenen adet tarihi:20 mayıs Bugün erken gebelik testinde hayalet çizgi gördüm ve kan testi vermeye gittim 🏃♀️🏃♀️🏃♀️ Kan testi sonucum 11.67 🥹🤲🏼🤲🏼🤲🏼 İnşallah daha da büyür miniğim.
Hayalim1_ UmAy_17 ayyyyyy çok sevındım sağlıkla ilerlesın inşallah kuzum 4 gün var benımkıne pazartesi olmam gerekiyor cuma yada cumartesi sabah yaparsam çıkar mı testını bizlede paylaşırmısın kuzum
UmAy_17 Hayalim1_ amin çok teşekkürler, dualarınızı eksik etmeyin. 🥹 inşallah sizin için, hepimiz için güzel haberleri ailemiz ve bebiş için en uygun zamanda alırız bu zaman da bizim istediğim zaman olur inşallah 🤲🏼 Fotoğraflarda çok belli olmuyor ama testte belli oluyor😅 test:prodoctor
noble1 Bugün çok belirgin bi kasık ağrısı oldu bende de, dikkat etmiyor muyum acaba hafif belirtilere diye düşündüm 🙈