Hayalim1_ Kozlar varmı belırtılerınız benımkı 22 si ama sol kasıgımda batmalar sancı gırıp çıkıyor 1 hafta öncede aşırı kasık ağrım vardı başka belırtım yok ha bide gecen hafta 1 hafta boyunca aşırı halsizlık vardı sizinkiler neler bakalım 🤗
ikranurkutay Hayalim1_ bende aynı sizin gibiydim sarıya dönük kremsi akıntım oldu beta 94 çıktı bugün inşallah gebesindir🤲🏻
Ahsenesli Benimde 22 sinde iki gündür bel ve sırt ağrısı var bacaklarım ağrıyor bide halsizlik acaba var mı gebelik bilmiyorum
Smyald ikranurkutay ay canım benim hamişlerin duası kabul olur dua et benim içinde adetime 2 gün kaldı bende test yapacağım dua et benim için🥺😘
noble1 Benim de bat22 ama hiç bi belirtim yok benim ya belirti için biraz erken değil mi, yumurtlamanın üzerinden 1hafta geçti daha🧸
ssa239688 noble1 benımde bat 23 canım ve 10 mayıstı ovülasyon 1 haftada gebelik belli olurmu ki acaba 🙄🙄
Hayalim1_ Sibelsibos adet olman gereken gün yani canım niye garip gelsin ki bende bilmiyordum sonradan öğrendim 😂🫣
Sibelsibos Hayalim1_ çok tşkler yeni transfer oldum ama tutmadı tüp bebek bu 2 ci deneme idi oda tutmadı şimdi garip bı olay yaşıyorum 10 saat adet oldum bitti ilk defa böyle bir şey oluyor pembe başladı kahverengi leke ile bitti ne halt yiyor bu vücudum anlamadım 🤣🤣
Mesure Hayalim1_ reglime 3 gün var sabah test yaptım silik çıktı ya sabır çekerek reglimin gecikmesini bekliyorum şuan 🌚
Hayalim1_ Mesure benımkıne 5 gün var ya sabır diye beklıyorum bakalım resım paylaşma bizde bakalım canım benim