Hilal3 aysenurdefne ben geçen hafta orada yaptırdım. Bayan doktor gayet ilgiliydi. Ancak sanırım perinatolog değil radyoloji uzmanı. Memnun kaldım. Yalnız ultrason cihazı çok eskidi.
aysenurdefne Merve-34 hayır doktorun çocuğu rahatsızlanmis diye haftaya cumartesiye aldılar randevuyu
Merve-34 aysenurdefne ay benim yarın ama herhangi bi haber gelmedi iptal değildir umarım onlar kendileri mi aradı
aysenurdefne Merve-34 evet kendileri aradı bişey olsa ararlardi. Yarın çıkınca yazar mısınız burayada merak ediyorum ☺️
Annecik25 Ben gittim dr hanım çok ilgiliydi kızım yüzünü göstermiyo diye çok uğraştı ve sonunda yüzünün fotoğrafını verdi gerçekten çok memnun kaldık
aysenurdefne Annecik25 fotoğraf kalitesi iyi mi peki. Giden bı arkadaş cihaz çok eski demiş öyle miydi
Merve-34 aysenurdefne girdim şuan dönüyorum benim oğlan çok inatçı çıktı göstermedi kendini bize ama doktora bayıldım aşırı ilgili cana yakın ve güler yüzlü bir bayan perşembe günü tekrar gideceğiz biz dönmesi için baya çabaladı
Merve-34 Demetmom normalde 30-40 sürüyor ama bizimle biraz uğraştı 1 saat sürdü 2 kere kalkıp yürüyüp tekrar bakıldım
Merve-34 aysenurdefne görüntü kalitesi güzeldi net olarak herşeyini gördük doktor eşimide aldı yanımıza oda bizim baktığımız ekrandan baktı bence gayet güzeldi
Merve-34 Demetmom güzel haberler alırsınız inşallah memnun kalırsınız mutlaka 😍 ama tavsiyem evden çıkmadan çikolata ve meyve suyu yiyin gidince yiyince etki etmiyor