Merve-34 aysenurdefne bende oraya randevu aldım pazartesi gününe giden varsa bende öğrenmek istiyorum
Kayaderler aysenurdefne ben burda bi bayandan duymuştum gayet memnundu o yüzden bende oraya aldım 29umda randevum
honey aysenurdefne ben 3,5 sene önce kızımda detaylı içim gitmiştim çok iyi Dr idi, tekrar hamileyim ikili test için yine aynı kadına gittim, çok tatlı çok ilgili bi bayan ben çok memnun kaldım 😊
Merve-34 aysenurdefne burda gördüm birinden memnun kaldım demişti onun üzerine aldım birde kendi hastanemde çok yüksekti fiyatı burda baya uygun olunca tedirgin oldum nasıl diye
Kuzuletta Merve-34 aysenurdefne Kayaderler Çokça memnun kaldım, tek bir doktor var ve harika ilgileniyor. Yanınızda usb götürürseniz bir çok görüntü yüklüyorlar. Artı bir tane renkli fotoğraf veriyolar
aysenurdefne Kuzuletta ay içimi rahatlattıniz çok teşekkür ederim. Çeken kişi doktor mu yoksa radyoloji uzmanı mı peki
Demetmom Merve-34 bende randevu alacağım da çok gün atıyor mu acaba hemen verirler mi siz nasıl aldınız