sozer1 aresmia yok park yataktan memnun kaldım işte odasına yaptırdığım beşiği hiç kullanamadım 1.5 sene park yatağı kullandım kendi yatak odamda yanımda
aresmia sozer1 park yatak gıcırdıyor dediler doğru mu. Kayınvalıdem sallananlardan al anne yanına dedi. Sallamaya da alıştırmak istemiyorum. Ahşap alsam kullanışlı olur mu acaba
Serena aresmia ben takım halınde aldım dolap yeterlı geldı sıfonyerde ıvır zıvırlar var oyuncak felan bakım urunlerını koyuyorum olmasaydıda olurdu ama olması ek alan saglıyor tek cocuk ıcın dolap yeterlı suan ikinciye hamıleyım iyiki almısım dıyorum Dolap uc kapaklı bu arada
aresmia Serena 3 kapaklı dolap gerçekten çok kullanışlı oluyor. Çanakkale gibi bir yerde odayı takım halinde bi vivensede var. Onda da teşhir yok dokunup bakamıyorum. Başka bir şehire gitmem lazım 😔 o yüzden dolabını ikeadan alacagım istedigim gibi rafları askıları arttırıp azaltabılırım diye düşündüm. Sepetlerde yerleştiririm. Bir dolap bir de yatak alacagım. İhtiyaca göre ayrı bir şifonyer bir de kalabalık olmadan mis gibi
Ranakzrn aresmia bende henüz 26+2 haftaligim oda yapmayi düsünüyorum cünkü zaten dolap sofonyer yaptirmam gerekecek o kadar esyasi olacak onu almisken besigini de alirim kendi yatak odamda da anne yani besigi olacak geceleri yanimda öglenleri kendi odasinda uyur gibi ayarladim kafamda
aresmia Ranakzrn artık bende böyle düşünüyorum. 1 yaş ayaklanma yaşı resmen. Odamda anne yanında beşiktede uyusa odasında oyun oynarız hem gündüz uykularında yatagında da yatmaya alışır dedim
TugSozTan Bence çok saçma ve gereksiz para harcama. Biz minimum ilk 1 yaşına kadar yanımızda olacağını düşündüğümüz hadi yanımızda olmasa bile her emzirmeye başka odaya gitmektense aynı odada olmayo tercih ettiğimiz için oda yaptırmadık. Giyinme odasına onun için dolap aldık park yatağı odamızda olacak bitti gitti. Zaten o oda muhabbetini bebek için değil anne baba tamamen kendisi için yaptırıyor. Bebek anlamıyor ki
aresmia TugSozTan bende öyle düşünüyordum işte. Bomboş oda sadece dolabını koyacaktım bir yıl kapalı kalacak mantıksız gelmişti. Ama bir arkadas yorumda oyun oynar oyuncakları da orada olur deyince fikrim değişti
aresmia asliiiaydin vallahi bende öyle düşünüyorum. Ne alırsa kârdır. Ne görürsem söylüyorum genelde kendi istedigini alıyor. Doğum hediyesi odayı kendisi bende bebek arabasını söyledim bir de
TugSozTan aresmia bana mantıklı gelmiyor. Sırf oyun oynayacak diye oda yapmak. Arkadaşımı görüyorum sanırım 6-8 aylık bebek odası var ama büyün eşyaları salonda 😂 eee ne anladım ben bu işten 😂 ki bende kendimi biliyorum bizde salonda vakit geçiririz. O yüzden bana hala mantıklı gelmiyor.
Serena aresmia bende cilek mobılyadan almıstım bizim burdada bi o vardi goremeden insanın ıcıne sınmıyor haklısınız Bence dolap için altını sepet ile kullanma sepet kullanıssız olur cok cabuk dagılıyor sepetler
Sadiyes aresmia canım vivensenin hiç bir mağazasında teşiri yok. Cünkü vivense aracı firma ürünler kendilerinin ürünü değil. Mesela rabi şifonyer diyor. Aynısı trendyolda da var. Rabi dediği şifonyerin markası yani o malı üreten firma. Trendyol ve vivense de aracı satıcı firma. Ben vivensede gördüm modeli beğendim. Teslimat süresi uzun geldi ama. Vivensede de böyle bir teslimat süresi sorunu yaşayan arkadaşlarım da olmuştu. Gittim aynı beşik ve şifonyeri trendyoldan sipariş verdim. Beşik 3-4 gün içinde geldi şifonyer de yine 1 hafta içinde geldi hemen. Aklında olsun vivensede beğendiğin mobilyanın ismine bak bir de trendyolda arat ya da hepsiburada da falan yorumlarına bak fotoğraflı yorumlara falan bak onlar baya yardımcı oluyor karar vermede. Ve fiyat olarak ikeanın yarı fiyatı nerdeyse. Ben büyüyebilen beşiği yatağı ve şifonyeri 5 bin küsüre aldım. Yarın öbür gün beşik kullanılmasa ya da bişey olsa hoşuma gitmese değiltirmek istsem 2 bin küsür tl para verdim çöpe bile atsam içime batmaz yani.
sozer1 aresmia o sallananları almayın en fazla 5 ay kullanılıyor yani bebek tutunup kalktımı çok tehlikeli park yatak markasına göre bence bizimki kanz dı çok memnundum ikinci bebeğinede kullanacağım gıcırdama yapmadı
aresmia Bramasole o kadar zor ki seçmek 😔😔 bende kiracıyım. çanakkalede doğru düzgün mobilyacı yok. İzmirde buldum ta oraya gidecegım almak için. Korumalıkları yüksek yapabiliyorlarmış. Rahat rahat yatar dedim 100*200 buldum bir tane. Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum hiç
Bramasole aresmia ben de çok zor seçtim ya ama aldık artık çünkü her gün zam geliyor😔 çilekten aldık en azından ahşabı iyi diye düşündük. Bir de dolaplarının içi çok kullanışlıydı o da artı oldu bizim için. Beşik daha sonra yatak komodin ve masaya dönüşüyor o müthiş bir şey bence😄
anneoluyorum101 aresmia izmir’de nerede acaba bana da adres yada instagram adı verebilir. Misniz bende bulamadım
aresmia Bramasole fonksiyonel olması harika 🥰 Sağlıkla kullansın inşallah yavrun. Nasipse önümüzdeki ay bende almaya giderim artık. Çevremdeki herkes çilek mobilya cotton model almışlardı. Farklı olsun istedim 🤣
Ruya_burcu45 aresmia ben özendim, hazırladım, kayinvaliden de özenmiş, almayı da teklif etmiş, kırma bence, hazır olsun işte, biraz büyüyünce ayırırsın
aresmia Ruya_burcu45 haklısınız 🙏 Almaya karar verdim bende. Önümüzdeki ay alışverişlere başlayacağız nasipse
Matmazelbebi aresmia Valla bende şifonyer, dolabı ve büyük yatak alacağım.yatak odasına da hamaklı beşik alacağım. Park yatak düşünmüyorum. O süslü tahtalı beşikte düşünmüyorum. Çünkü kullanışlı değil. Benim bebeğin eşyalarını koyacak yerim yok dolap ve şifonyer şart. Yatakta direkt büyük yatak alacağım sonradan masraf yapma şansımız yok. Almışken bir seferde çıksın 🙈
Matmazelbebi aresmia Yani yeğenlerimi biz yanlış hatırlamıyorsam 9-10 aya kadar kullandık.Hem uyutması ve sallaması onda daha kolay oluyor🙈Ama parçalarını demirli alın plastik almayınTabi almayı düşünürseniz 🤍🤍
aresmia TugSozTan Salonda olmasın çocuğun kendi yaşam alanı olsun diye yapılıyor işte 🤣🤣 3 yaşa kadar ekransız çocuk muhabbeti var ya babalar anlayışsız olabiliyor bu konuda. Bir odası olması orada oynaması daha iyi. Arkadasımda şahit oldum komşunun çocugu her geldiginde bir arabasını kırıyordu çocugun 🤣 odası olması taraftarıyım. Düzeni olur. Bende 6 tane kedi var 🥰 salonda koltukların altında gezer o arabalar 🤣🤣🤣
TugSozTan aresmia çok şükür biz anne baba olarak çocuk gelişimciyiz ve evde genel olarak televizyon izleyen insanlar değiliz. Bizim ihtiyacımız yok. İlk bir başına kadar oda düşünmüyoruz sürekli yanımda olacak odasında tek başına oynamayacağına göre bence gereksiz. Komşunun çocuğunun gelip oyuncağını kırması ile yenidoğana oda yaptırmanın nasıl bir bağlantısı var. Yani çok önemliyse oyuncak yatak odanızdaki dolanına koyarsınız. Oyuncakları kırılıyor diye oda mı yaptırıcam komşunun çocuğu odasına gitmeyecek mi ? 1 yaşından küçük çocuk odasında tek mi oynayacak. Neyse siz yaptırın bence gereksiz
aresmia sozer1 7-8 ay yanımda yatacak düşerse çok üzülürüm. Park yatağınızın markasını kaydettim hemen. İnceleyecegım 🥰 çok teşekkür ederim