Aygn Kızlar ya ben doymak bilmiyrm aşırı yiyrm 2 saat geçmeden mideme açlık krampi giriyr böyle olan var mı acaba ya ??
Pamugumgeliyor Aygn bende uzun zamandir sizin gibiyim. Daha demin yedim yine canim bisyler istio. Bu durum canimi cok skiyo ama frenleyemiyorum kendjmi
Esra1905 bende aynıyım tıka basa yediğim andan yarım saat sonra günlerdir yemek yememis gibi midem kaziniyor ama canım bişey yemek istemiyor sirf midem dolsun o his gitsin diye mecburen yiyorum
AZehraa Aynı durumdayız yemek masasından kalktıktan sonra bir açlık hissi geliyor ki sorma ben de muz vs yiyerek bastırmaya çalışıyorum hele ki sabahları uyandığımdaki açlık hissine hala alışamadım. Bir de günde üç dört litre su içerim hamilelikten önce de bu böyleydi acayip susuzluk hissi de mevcut
Hayalvemasal00 Aygn masallah simdidenmi canim:) hele bi 30 haftalara gel daha cok istahin acilir. Ben baya yiyorum durdurak bilmiyorim :)
Feride95 Bende cok cabuk aciyikiyorum...19 uaftaligim 8 kilo aldim simdiye kadar aslinda asiri zayif bayanim
Hayalvemasal00 Aygn ahaha canim dikkat et kilo alamaya musaitsen dogumun zor olur🤣😇 o haftalarda ben kilo vermistim yaa yemek.yiyemiyodum hic