bademli_puding semayildiz canım 40 fazla ben 30 dk 30 derecede yıkadım granül sabun ve dalinin yumuşatıcısını kullandım miss gibi kokuyorlar zaten amaç sadece üstlerindeki tozdan arındırmak
ggulsaahhhhhh semayildiz rendelenmiş sabun aldım dalinin elde yıkadım ben hepsini makinada çeker diye
beyzacmvrc semayildiz üni baby deterjan ile yıkadım 30 dk.30 derecede dolabı açınca mis gibi bebek kokuyo 🥲
Nurrrr90 Kızlar unibaby nin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını aldım 28 dakikalık günlük programda 30 da yıkadım ütüledim o kadar güzel kokuyo ki evim bebek koktu resmen
noluyosanagenemiross beyzacmvrc mavi kapaklısı mı pembe mi bende uni baby aldım ama daha kullanmak nasip olmadı
Sadiyes Bebek deterjanınaldım sıvı bir de yumuşatıcı 30 derecede kısa programda yıkadım. Bir de eldiven çorap ağız mendili vs vs gibi ufak şeyleri de çamaşır filesinde yıkadım. Tavsiye ederim
ISILTAN UniBaby Yenidoğan Sıvı Çamaşır Sabunu ve UnıBaby Çamaşır Yumuşatıcısı ile Pamuklular Programında 30 derece yıkıyorum .
semayildiz Peki bir soru daha, şimdi tozu aksın diye 30da yeterli olacak tamam, bebiş doğduktan sonra lekeliler de 30 mu yine? ve çok teşekkürler hepinize 🤗
ISILTAN Bebek kıyafetleri genellikle pamuk ve üstünde yazan yıkama talimatı genelde 30 derece . Fakat lekeleri çıkarmanın kısa program yeterli gelip gelmeyeceği makina performansı ile ilgilidir herhalde :)