Cansutkbs Kızlar 4 5 tane hamsi yedim canınız çekmesindee.. 1 saat önce yedim şimdi de unuttum süt içtim bir bardak 😢😢😢😢😢😢 birşey olur mı bebeğimee
Benay Cansutkbs bende restoranda balık yedim unuttum salak gibi üstüne sütlaç yedim Allahtan bişey olmadı ertesi gün aylıktım düşün Yani rabbim korudu balık taze olursa korkmayın diyorlar ama bilmiuorum canım
Ozlem32 Yok canım merak etme bir şey olmaz içini ferah tut bende bi ara öyle yapmistim doktora sordum balign vitamini ayrı sut urunlerininki ayrı gidiyormuş bebeqe
Ayseguls Balık taze ise birşey olmaz. Balık bayat ise süt ve süt ürünleri tüketmediğiniz halde bile zehirlenirsiniz. O yüzden bazı kesimler balığın yanında yogurt yer. Balık bayat çıkarsa yogurtla onu vücuttan atabilmek için
AygyulSina Cansutkbs hamilelikte marmara hamsisi onerilmiyor yasak gibi binevi deniz cok temizlenmedigi icin ama karadeniz hamsisinde bir problem yok onu yiyebilirsin. Aklinda bulunsun
ozgeya Cansutkbs balık taze olduğu sürece süt ürünlerinin bir zararı olmaz.zaten balık bayatsa süt ürünü tüketmeden de dokunur.