gbza Selam kızlar ya karnımdan resmen çıt çıt diye ses geliyor bebek hareket ettikten sonra böyle parmak çıtlatması gibi sizede oluyormu hiç 33 haftadayım bu arada
Sonay gbza ben hiç duymadım ikinci gebeliğim oyle bişey yasamadım .bebek yer değiştirince belki kemiklerin çıtırdıyordur 😊
Caglamehmet gbza oda birşey mi defalarca sordum anne karnında bebeğin bir yeri kırılır mı 😂😂😂 öyle bir şeyin olmayacağı ni bile bile 😂😂😂😂 bende hissediom duyuyom ama sanırım psikoloji mız bozulmuş 😂😂😂
dilarasrbst gbza Bu başlığı daha önce biri daha açmıştı 33 haftalık olduk ama ben hiç duymadım ya nasil bir sey merak ettim açıkcası 😂😂
Erdmm Ayyy o bendede oluyor kimse söylesem gülüyor ya 30 haftalığım bende neden oluyor anlamadım pzartesi doktoruma gidince sorucam 😁😁
Alinmavi Erdmm valla ben de cok guldum ne yalan soyliyim cok da ilginc geldi aslinda. Doktorunuza sorduktan sonra bizimle de paylasir misiniz?
gbza Caglamehmet bende korktum başlarda nette de araştırdım pek bilen yok sadece çocuğun eklemlerinden gelen ses diyorlar bilemedim neden ses gelir diye
gbza Mldgs genelde 30 hafta ve üstü gebeler duyuyor bu sesi anlam veremiyorum doktoruma sorcam ama arada duydugum için unutuyorum hep soran olursa burdan yazarsa sevinirim 😀
Bayoloji Kizlar bende 37 haftanin icindeyim ve yaklasik 3 hafta once duymaya basladim cit sesini hatta esim cok gulmustu soyledigimde ama oda duyuyor artik😊Ben doktoruma sormustum olabilir ama o ses senin kemiklerinden geliyordur bebekten degildir dedi
gbza Bayoloji ama karnımızın içinde kemik varmı yani illaki vardır ama bebeğin olduğu yerde ne varda çıtlıyor anlamadım ya 😀😀
gbza dilarasrbst parmak çıtlaması gibi ince çıt diye bir ses geliyor sadece acı falan bişey hissetmiyorum sadece ses var 😀
gbza reflesha ben de bi emin olamadım başlarda karnımdan gelmiyodur falan diye söylemedim kimseye ama bugün yine oldu eminin karnımdan geldiğine bende söyleyim eşime kesin oda inanmaz 😀😀