unlusura Hanımlar 2 hafta sonra çatı muayenem var 🙄🙈 jiletle tam temizleyemiyorum ağdaya gitmeyi düşünüyorum gental haricinde göbeğime de yaptırsam zararı olur mu sizce ? Kadın olmak ne kadar sa zor 🙄😬
meltemmmxx unlusura jiletle bende tam temizleyemiyorum yaa malesef daha cok yeni hamileym 7+4 ama o günler gelince bende ağda yapttrrim mecbur ama acisi fenadir ofof
femme unlusura en temizi ağda oda hormonlar ve içtiğimiz vitaminler den 2 buçuk hafta sonra çıkmaya başlıyor bende
minikoannesi123 unlusura bu soruyu bugün doktoruma sordum ben de 😁 3 hafta sonra da benim çatı muayenem var, bir sorun olmaz dedi doktorum
Suheyla2 unlusura size net bir şekilde söyleyüm hamilelikte asla ve asla ağda salonuna gitmek özellikle genütal üçün çok sağlıksız düşünün sizden önce bulaşıcı bir hastalığı olan birine apda yapıldı aynı kutudan çubuk defalarca o kutuya girip çıktı tamam çubuk değişti ama içinde kalan ağdayla size devam edildi buna enfrksiyon dahil ve gebeliktwe ne tehlikeler doğura biliyor jilet kullanıp eşinizden yardım almak en doğrusu ayıp değil günah değil sonuşta kendiniz yapıp en azından aşinizden kontrol edip kalanları toplama konusunda destek alabilirsiniz
unlusura meltemmmxx bende başta jilet yapıyordumda son aylar ağda daha garanti gibi heran doğuma girme ihtimali oluyor çünkü
unlusura femme aa normalde 1 ayda çıkıyordu 2 haftaya mı düştü of o zaman 2 kere ağdaya gitmem gerekicek 🙄
unlusura minikoannesi123 ayy ben sormaya çekinmiştim 🙈😀 ama göbeğede yapınca bişey olmas di mi bebiş rahatsız olmaz
Damlakahriman Hamileliğimin başından beri göbeliğimi hazır ağda bandıyla kendim alıyorum hiç acımıyo sadece onun için ağdaya gitmek gerekmez bence 5 dk bile sürmüyo ve 0 acı 37 haftalık hamileyim 🤗
unlusura Damlakahriman birtek göbek değil ki gentali insan göremiyorum ilerleyen zamanda 🙈 göbeğe yapınca bebekte bi sıkıntı olmaz di mi aşrı yada acı falan
femme unlusura benim hızlı cikiyor ama sizin öyle mi oluyor bilmiyorum normalde 1 aydı düştü o hormonlar ve vitaminler den dolayı
minikoannesi123 unlusura hiç göbek özelinde sormadım aslında ama bence doktor düşünmüştür heralde😁 ben direkt ağda olarak sormuştum tüm vücut olarak
B_48_A unlusura hiç bir sorun olmaz ben baştan beri hep ağdaya gidiyorum heryerimi ağdayla alıyo ablam ben göbeğimin tamamını değilde hamile kalmadan önceki deliğin orayı aldırırdım halada alır bebek onları hissetmiyomuş emin ol çok daha rahat ve arındığını hissediyosun hafifliyo resmen vücud
Alinn Bende kuaföre ağdaya gidiyorum hiç jilet kullanmadım 30. Haftamdayım göbeğimide kendim şu kartuş ağdalarla alıyorum şimdilik bir sorun olmadı zaten hemen bitiyor
tuna32 unlusura ben komple ağda yaptırıyorum, doktorumda bi sakıncası yok dedi , göbek üstünü de aldıriyorum, serklajli olduğum için istirahat gerektiği için bana, disari çıkmam yasak , ben o yüzden kuaförümu eve çağırıyorum