aslanprenses_ Çok ağrım var 😔 boyun fıtığım ve boyun düzleşmem var 14. Haftadayım aşırı derecede ağrım var ağlıyorum ağrıdan iki saat önce bi tane parol içtim ama biraz bile hafifletmedi. Lütfen bir bilgisi olan yazsın çok kötüyüm 😔😔
Pamuk aslanprenses_ At kestanesi kremi kullandınız mı hiç.Bende hamileyken seker vardı ense baş boyun ağrısından ağlıyordum o krem iyi geliyordu.
Yassmer Ben nane yağı ile masaj yaptım iyi geldi canım tavsiye ederim, benim de boynum çok kötü soğuk klima çarptı sanırım 1 haftadır feci çektim
aslanprenses_ Yassmer hemen nane yağı aldıracağım eşime teşekkür ederim. Çok üzülüyorum çok ağrım var. Üç tane boyun fıtığım var 😔 hamile kalmadan doktor dedi ameliyatsız bitmez ağrılarım diye ben dikkat edeceğim dedim ama olmadım ameliyat. Ağrım olmasın artık yavrumu strese sokmak istemiyorum 😔😔
aslanprenses_ Pamuk evet kullandım biraz hafifletiyor aslında. Şimdi hemen bi süreyim eşime de nane yağı aldırayım. Teşekkür ederim. Allah razı olsun
aslanprenses_ Zeynep1080 magnezyum vermişti doktorum onu kullanıyorum. Belki yetersiz geliyordur yarın kontrolüm var. Bir danışacağım çok teşekkür ederim.
elifcicek_07 Vicks ve magnezyum canım bak fark ettiysen herkes naneli yada mentollü şeyler yazmış sürüp sıkıca bir yazma yada tülbent ile sarınca fayda ediyor.