mucizemizibekliyoruzz Maya311214 doruk koyacağız biz. Yamaç, dora, şafak, bora, özgür, bulut, sarp, çınar, ayaz, gökdeniz, göktuğ, toprak seçenekler 😊
ygmrcglyncn Maya311214 bence isim düşünmek için daha çok vakit var cinsiyet değişikliği olabilir çok erken şuan sonradan değişen çok oluyor
nura23 Maya311214 Ben doğrusu sadece icime sinen bi isim olsa yeter diyorum cunki türk isimleri bana yabancı geliyor. yabancı isim tutuyorum))
Krm nura23 ilgilizcedeki isimlere benzeyen türk isimleri de var Yusuf Aren Eren Adem Can Deniz Teoman gibi gibi
Maya311214 mucizemizibekliyoruzz ah ben de bunu koyacağız diyebilsem ama toprak beğendiğim isimler arasında
Krm Ya valla biz çok çektik bu isim işinden anlıyorum. Önce modern olsun diye başladık baktık çok saçma şeyler var dedik klasik olsun baktık çok sıkıcı isimler doga olsun dedik aşırı çok kullanılıyor derken kerem dedik çıktık işin içinden. Ama o süreçte aklımda kalanları paylasayim belki kafana yatan çıkar. Deva Aren Evren Eymen Ateş Rüzgar Toprak Ekin
Maya311214 Krm evren çarpıcıymış teşekkürler. Bence ben de senin geçtiğin evrelerden geçip klasik bir isim koyup geçeceğim :) bana öyle geliyor
Ayseguls Aynı şekilde biz de modern aradık baktık millet artık şeyini çıkarmış isimlerin. Klasik olsun dedik onlarda hep dede ismi gibi geldi🤣 en sonunda mert istiyordu eşim mertte karar kıldık
Krm Maya311214 ya o dönem böyle uydurmasyon isim teorilerine bile sarmıştık Yok içinde şu harf olmasın o aksi yapar. Yok bu harf olsun başarı getirir. Ya da ne bileyim ismin anlamı neyse çocuğun karakteri onun tersi olurmuş işte yiğit koyarsan korkak olur guven koyarsan güvenilmez olur. İşte politik olmasın çok dini olmasın alay edilebilen olmasın iki üç kez kodlaması gerekmesin ay iyice saçmalamastik artık tam beyin yanması.
guliz35 Maya311214 gece botan imparator duydugum en ilginc erkek isimleri ... volga da olabilir. ama en guzelleri ali kemal kerem kaan ileride bey dendiginde dolu dolu isimler ☺
Maya311214 ygmrcglyncn haklısın aslında ama doktor pipisinin boyunu bile söyledi cımbızla tutabilirsin dedi :) artık duyuyor hem ismiyle konuşmak istiyorum onunla