Melodie Nagihanbayrktr ben hamile olduğumu öğrendiğimde Demir Hayat İki Can Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yaptırdım. Doğumda da ücret ödemedim. Bildiğim kadarıyla hamileyken yapılabilen tek sigorta bu. Diğerlerinin gebelik teminatı için belli bir süre hamilelşk olmaması gerekiyor
Kubracigimm Nagihanbayrktr benimde tamamlayıcı sağlık sigortam var ancak gebelik teminatım olmadığı için karşılamıyor ne yazık ki. Hamileliğimin ilk başlarında hamilelik sigortası araştırmıştım can cana sigorta vardı en mantıklı o gelmişti bana ama sonra onu da yaptırmadık 😅 Beykent hastanesine gidiyorum bende tamamlayıcı sağlık sigortamdan dolayı indirim yapıyor o iyi oluyor. Tamamını karşılamıyor tabi ama muayene ücreti ve tahlillerde güzel indirim sağlıyor. İlk aylarda Esencana gidiyordum orada böyle bir uygulama yoktu mesela.
Nagihanbayrktr Kubracigimm indirim nasıl yapıyorlar acaba bunu bilmiyordum. O da güzelmiş. Beykentte mantıklı aslında çok uzak değil bana
Birdadaskizi Özel sigortalardan fiyat aldım cogu hamile olmadan başlatılması gerekiyor 2 tanesi hamileyken kabul ediyor onunda en uygunu 40.000 tl dedi. Medikal park hastanesi kendi dogum paketine 25.000 dedi o daha mantıklı geldi
gokcemom16 Nagihanbayrktr bende kasım ayında doğum dahil 18 bine yaptırmıştım tahliller de de yüzde 15 indirimi vardı
Kubracigimm Nagihanbayrktr ben hastaneden de doktordan da çok memnunum açıkçası. Benim sigortam Allianz giriş yaptığımızda direk çıkıyor zaten tamamlayıcı sağlık sigortası diye, orada tutarlardan düşüyor yapılan işlemlerde. Sizin nedir sigortanız?
elifsen muayeneleri karşılayan sigorta yapılabilir ama doğum için hastanelerin kendileri paket sunuyor. sigortacı arkadaşım var isterseniz numarasını vereyim siz ne istediğinizi söyleyin o size sunar
elifsen Nagihanbayrktr Emriye ismi 0530 379 96 14 . ataköyde ofisi ama telefonda da yardımcı olur. Elif yönlendirdi derseniz yardımcı olur
Aysensrkan Hamileyken sağlık sigortası yapılıyor ama hamile olmadan önce yapılanlardan daha yüksek fiyat ödeniyor haliyle