Ehfjfjcjf 33 haftalık hamileyim. 32de çalışabilir raporu aldım fakat zorlanıyorum.34 de çalışamaz a çevirmek istedim ama rapor işleri mümkün olmadığını söyledi böyle bişey varmı yardımcı olur musunuz bilen varsa
-Bal123- Ehfjfjcjf Bende 32 de çalışabilir aldım sonra 34 de çalışamaz raporu diye degistirttim size niye vermediler ki
minikoannesi123 Ehfjfjcjf öyle şey olur mu hic? Hem doktorum hem de çalıştığım kurumdaki insan kaynakları birimi ne zaman istersem raporumu bozdurabilecegimi, arada çalıştığım süreyi de doğum sonrasına ekleyeceklerini söyledi
Ehfjfjcjf Zeyneb_mihrap76 37 haftaya kadar market sektöründe çalışıyorum ve git gide ağırlastim zorlanıyorum artik
Ehfjfjcjf -Bal123- 170 hattını aradım yapabilirsiniz dediler fakat rapor işleri mümkün değil dedi bende anlamadım
Ezgiliiii Ehfjfjcjf rapor işleri dediğiniz nerenin rapor işleri öyle bişey yok yanlış biliyorlar . Çalışabilir raporunu aldıktan 1 gün sonra bile çalışamaza döndürebilirsiniz.
Minmini Ehfjfjcjf rapor işleri ne oluyor? Yasal hakkınız dinlemeyin direk alın uydurmasın o rapor işleri her kim ise
Ezgiliiii Ehfjfjcjf canım bende 35 haftada bozdurdum çalışabilir raporumu çalışamaza çevirdim. Başka hastaneye git ya da insan kaynaklarına falan git oluyor çünkü eminim
minikoannesi123 Ehfjfjcjf bence kesinlikle teyit ettirin ve ilgili yerleri arayin, bu sizin hakkınız olan bir şey çünkü
Gamzeuzunn Çalışamaz raporunda zaten bitiş tarihi yok hastane oraya bitiş giricek olcak biticek nedenek olmuyo erken doğum yapsan nolcakmış sen ıstarla oluyo de yanında 170 i arıyorum falan yap sancım var de doktorunla konuş :)
Gumus25 Ehfjfjcjf 37 haftaya kadar istediğiniz zaman çalışamaz alabilirsiniz. Doktorunuzla görüşün Bi tekrardan