Htc- ekara1 valla her zaman değil ama ayda bir falan az bı şey içtiğim oldu canım çekince zaten maden suyu da her gün içiyorum bı şey olmadı bende 8 aylığım
Livealittle ekara1 ohoo hamileliğimden bu yana canım her istediğinde içiyorum doğduktan sonra içemicez zaten gaz yapar diye
Btlabk ekara1 içim yanıyor diye ice tea içip kan tahlili verdim sekerim çıkmıstı sekeri yükseltiyor doktorda dedi evde kendine limonata falan yap ben biraz abartılı içtim neredeyse 3 4 bardak benim gibi asırıya kacmayın şekeri yükseltigini bilmiyordum
ekara1 Htc- bende hiç tüketiyordum fakat bu son iki haftadr resmen her gün içiyorum acaba bir sakıncası olur mu
Ebru1995 En kötü alışkanlığım bu galiba . Engel olamıyorum özellikle son haftalarda canım çok istiyor ☹️
Minaesra Btlabk bunu duymam iyi oldu 😂 bende kendimi durduramayip 1 litre icetea içtim ama asla içimin yangını sönmedi doğum yaklaştıkça sıcaklarda geldikçe kafayı yiyorummm
defneveannesii_ Gazlı içecek içeceksem illa ki bu fanta oluyor onu da suyla karıştırıp içiyorum 🙈 Bana verin ice tea asla gazlı içecek aramam 😅 Kola zaten pek sevmezdim çok nadir içerdim yemeklerin yanında, o yüzden fazla aramıyorum bir tek ice tea arıyorum 🙈
Minaesra defneveannesii_ ahahaha suyla birlikte içen tek benim diye düşünürdüm bende Cola sevmem içersemde Su katarim, geçen fantaya su kattım eşim değişik değişik baktı ne yapıyorsun diye 😂😂
Btlabk Minaesra bende 1 litre içtim idrarımda bile sekerim yüksek cıktı 🙈 3 gün sonra tekrar tahlil verdim sekerim normal cıktı ıce teayi Masum görüyordum ama degilmiş dikkat edin lütfen seker yüklüyoruz direk vucudumuza suan sadece su içiyorum meyve yiyorum salatalık iyi geliyor🙈😆😃dolaptan çıkarıp serin serin diyorum benimde içim yanıyor da suyla idare ediyorum 😃
defneveannesii_ Minaesra Benim eşim de niye böyle değişik şeyler yapıyorsun diyor hahahahs😅 ay ama napayım canım istiyo çözüm yolu arıyorum böylelikle😂
Egeminannesi ekara1 ilkinde hic içmedim her şeyi bıraktım abur cubur bile yemedim çocuk geri kalmış fln dediler smdi bu sefer saldım kendimi 😆😆😆
archerwoman ekara1 ben arada bir bardak içiyorum dayanamıyorum sigara değil ya ne var bir bardakla diyorum
Gunes17 ekara1 içiyorum ilk gebeligimde de içtim çok şükür olumsuz bisey yaşamadım bence zarara kacmadikca herseyi tuketmelisin