Esma_Nur0 1.gebeliğimde kese vardı bebek oluşmadı düşük yaptım. 2.gebeliğimin 6.haftasındayım kanamam var,kese de var ama yine bebek yok neden olur bu yaşayan varsa lütfen yazsın
Kaderrhamza Esma_Nur0 nedeni bilmiyorum ama üste kalsın diye yazıyorum canım umarım herşey gönlünce olur 🤲😍
Btl-Als Esma_Nur0 İstirahat et bence düşük tehlikenin vardr bebekte bazen 7 8 haftalarda görülebiliyor
Sinemtepe5802 Esma_Nur0 Bende de seninki gibi oldu ilk gittiğimde 6 haftalikti kese vardı bebek yoktu çok korkmuştum ama 2 hafta sonra gidince gördüm bebeğimi 💕 ilkinde öyle oldu diye bu sefer de öyle olacak diye bir şey yok kötü düşünme o yüzden Allah’a bırak umarım bir daha ki sefere görürsün bebişini 🌸
mercimekkoftesi1 Aynı şeyi bende yaşamıştım doktor bana sperm ve yumurta sağlıksız döllenmiş demişti. Eğer birden fazla olduysa genetik test isteyebilirler sizden
Esma_Nur0 mercimekkoftesi1 eğer özelinize girmeyeceksem sizi kırmayacaksam sonrasında ne yaptınız şuan durumunuz nedir
mercimekkoftesi1 Esma_Nur0 sonrasında ekstra bişey yapmadım açıkçası. Kürtaj oldum aradan 7-8 ay geçti hamile kalmışım haberim yoktu. Şimdi o kızım 22 aylık ikincisi de 1 ay önce doğdu 🥲 Allahım sapkıkla isteyen heeeeerrkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻