HMH Merhaba kızlar kanda gebelik öğrendiğiniz zaman adete kaç gün vardı erken öğrenme durumu var mı kanda
anneoluyoruuumm16 HMH üç gün adet gecikmem vardı normalde saat gibi tıkır tıkır günümde olduğum için gittim kan verdim. 4.88 çıktı negatif dedi doktor. 1 hafta bekledim adet olmadım dedim birde kadın doğuma gideyim neyim var benim hamileymisim 😃 geç döllenme dedi
guzelanne01_ HMH benim günümden 15 gün geçti beta verdim 399 çıktı 3 haftalıkmışım geç döllenme olmuç günüm geçer geçmez yapmaz çıkmazdı belkide
noble1 Ruya_50 ona göre değil son regl tarihinize göre hesaplamalısınız. Tebrik ederim dilerim sağlıkla gelsin🥰🧿
Demsi_83737 Benim de sat 17 Nisan bu ay adet olmadım daha olacak gibi de durmuyor. Kan tahlili versem mi acaba??
1kedi1bebe HMH adetime 8 gün kala yaptırmıştım ilk testimi 2 gün sonra gel tekrarlayalım var gibi ama kesin değil dediler, 2 gün sonra gittiğimde netleşti :)
Hayat70 HMH Kuzu regl dönemin normalse regl gecikince öğrenirsin erken gebelik testleride var.1hafta öncesine kadar falan gösteriyor.Ama ben Pcos olduğum için regl 4gun gecikmesine rağmen kanda değerim 2di galiba 17.gun cekimemde 960olmustu.
Ao526- HMH Adet olmam gereken günde testim silik çizgili çıkınca kan vermeye gittim. Öyle öğrenmiştim 😍