EsmaK Lokman hekim İstanbul hastanesine giden memnun olan var mı kızlar hangi doktora gidiyorsunuz???
Edaceylin EsmaK merhabaa ben gıdıyorum canım çok memnunum hem hastaneden hem doktorumdan doktorumun adı Pınar Yıldız
Sadem5434 Edaceylin merhaba hala pınar hanıma mı gidiyorsunuz nihan hanımada gitmişsiniz sanırım pınar hanım ayrılıyormuş bilginiz varmı, bende onun için paket almıştım oradan Nihan hanım için araştırma yapıyorum şuan
EsmaK Edaceylin ben ilk doğumumu orda yaptım ama hem hastanenin ismi hemde doktorların hepsi değişmiş o yüzden emin olamadım çok teşekkürler bilgi verdiğin için ♥️
Edaceylin EsmaK evet ilk oraya gidecektim bende doğum oakedı olmadığı için tercih etmedim Canan hanımı övüyolardı daha sonra lokman hekime gıttım hekımlerı arastırdım en çok memnun kalınan gıttıgım doktordu çok sevdim kendısını hıc sıkıntı yaşamadım
Edaceylin Dila23 Nihan hoca çok iyidir ona da ıkı defa muane oldum kendi doktorum yoktu çok tatlı işinde ıyıydı bence
EsmaK Edaceylin ben Canan hanımdan memnunum aslında ama hastane eski olduğu için cihazlar da eski ultrason kalitesi çok kötü maalesef