Ozy Asibayan Böyle sacmalik olmaz bence esine söyle konusun anlasin esin uygun dille anlatsin sen söylersen gelin olursun 😀 ama kabul etme bence
Naz1905 Asibayan nasıl koydurtmuyorlar ya şaka gibi yıl olmuş 2018 o kırılmasn bu kırılmasın ömür bitio valla eşlerin birlikte karar verecegi bi hayata müdahele etmekde ne birde hadi diyelim onlar söledi isim sizin ayrıyetten koymanızı istememeleride acayip valla olay eşte bitiyor her zaman allah yardmcnn olsn ne diyim
Naz1905 Asibayan nasıl koydurtmuyorlar ya şaka gibi yıl olmuş 2018 o kırılmasn bu kırılmasın ömür bitio valla eşlerin birlikte karar verecegi bi hayata müdahele etmekde ne birde hadi diyelim onlar söledi isim sizin ayrıyetten koymanızı istememeleride acayip valla olay eşte bitiyor her zaman allah yardmcnn olsn ne diyim
Blackmelody Asibayan Aziz Ensar çok güzel olur bence. Onlar istediği ismi söylesin sen git istediğin ismi yazdır herkesin gönlü olur :)
Kdraltn Asibayan Benim ilk cocugumda herkes bi iism soyledi guldum he guzel he soyle dedim. Cevap bile vermedim. Sonra kendim koydum ismini. Bu cocugada soyluyokar bisiler biz bi iism bulduk soyle boyle yine ayni hic cevap vermiyorum. Pardonda kaynanana soylede dogursun bitsne koysun ismini sinir etmesin insani. Biz koycaz ne demek.
AysegulAloluAcikgoz Asibayan Eger esin problem yapmayacaksa sonuc itibariyle bu cocugun nufus cuzdanini siz cikartacaksiniz sizin istediginiz isim yazacak yani o yuzden istediginiz ismi koymakda ozgursunuz bosverin istedikleri ismi koymadiniz diye konusmayacaklarsa konusmasinlar ne zamana kadar tavir yapacaklar sanki onlar mutlu olacak diye siz neden bir ömür icinizde ukte kalsin.
Gmzomr Asibayan kesinlikle sessiz kalma bu duruma istediğin isim de diren o çocuk senin ve annesi sensin 💪 çok sinirlendim ya😡
snmatas Asibayan Canım karşı tarafıda kırmak istemiyosan bu konuyu eşinle konuşsan en azından 2 isim koysanız eşin müdahale etmez mi
snmatas Asibayan Bencede iki tarafta kırılmadan ortak noktayı şuan eşin bulsa çok daha sağlıklı olur bence sizin için 2 isim koyarsınız en azından sizinde istediğiniz olur kayınvalidenizinde inşallah halledebilirsiniz💜
Anneolmakbambaska Nebicm insanlar var yaaa boylelerine bastan gostereceksin dislerini. Ana baba dururken sen kim oluyonnnn??? 🤬
Melike658 Asibayan bu kadar sıkıntıyı stresi ben çekim onlar koysun oldu canımmm 😂 başka isteği varmı kendi annem babam da olsa kimseye karıştırtmam
Burcu35 Asibayan eniştemin kardeşinin adını berkay diye karar vermişler. Sonra karı koca kavga ediyor adam gidip devrim gürkan yazdırıyor kimliğe. Ama çocuğa okuldaki arkadaşları dışında kimlikteki ismi söyleyen yok herkes berkay diye biliyor berkay diye sesleniyor o garibimde ne deseler bakıyo napsın😂 o yüzden tüm olay kadında bitiyor isteyen istediğini söylesin senn ne istediğin önemli😊
Yasemindemirtas Asibayan dinleme neden dinliceksinki söyle ben koymak istemiyorum ben ensar ismini istiyorum diye 9 ay kaynananmı tasımıs cocugu karnında. Ne kadar saçma sapan hareketler ya :( bosver dinleme canım eşine de söyle ben ensar koymak istiyorum diye.
istanbulluanne Asibayan En sinir olduğum aile tipi. Onlar kim ki senin doğurduğun çocuğa isim koyma hakkina sahip görüyorlar kendilerini. Esin taviz veriyorsa bsey diyemem ama esin senden yanaysa asla koydurtma. Şahsen bana teklif bile edemediler ilk erkek torunlari ama asla koymam.
istanbulluanne Asibayan Ayrica esinizden de bu kdar korkmayın bence onun olduğu kadar sninde çocuğun.
ozgeya Burcu35 ayy aynı şeyi yaşadım🤦🏼♀️ Babamın adı mehmet kayınbabamınki ali,eşim ilk önce mehmet ali olsun dedi.ben asla dedim,aileden kimsenin adını koymak istemediğimi söyledim.kendi istediğimiz ismi koyduk sonra Doruk Ata oldu bebeğimizin ismi:)))