Cyd 34 haftaligiz ama son 1 haftadir bacak iclerimde ve asagi kisimda fena bi agri var vacagimi bile kaldiramiyorum doktor cok asagida dedi yürüyemiyorum bile ayni durumda olan var mi 😕
Esraszr Cyd aynı durumdayım bende suan bile çok ağrıyor yürüyemiyorum. Çok normal dedi doktor. Bebek baskı yapıyormuş
Sarella Cyd bende 34+5 haftalığım 2. Hamileliğim aynısı bendede var bacak içlerim ve çatı agrısı oturup kalkarken. Yatakta dönerken çok oluyor ve agrıyor
Ayseguls Cyd çatı ağrısı olabilir bende 26. Haftadan beri var gerçekten çok sinir bozucu birşey. 37. Haftamdayım artık o kadar kalmadı arada oluyor ama yinede dikkat etmek lazım çok gezinip yormayın kendinizi. O zaman daha da kötü oluyor
muhteriz Benimde o haftalarda başladı bu ağrılarım senin karnın aşağı indi mi bebek aşağıda demiş ya o yüzden soruyorum dışarıdan belli oluyor mu
Cyd muhteriz evet çok asagi indi karnim 2. Hamileligim bu oglumda hic böyle degildi doktor is yapma yürüme dedi 😐
Cyd Esraszr normalde corap giyemiyorum 31 haftaya kadar kendi agdama kadar kendim yaptim simdi hic bi isimi yapamiyorum😄
Cyd Sarella carsamba 4 boyutlu ultrasona gircem doktor istersen bi bakalim alttan acilma var mi dedi belki baktiririm bu agriyla bide o agri yapsin istemiyorum 😄
Cyd Ayseguls sizin bayadir varmis kafayi yerdim heralde cunku dayanamiyorum saglicakla alin kucaginiza az kalmis sizinde bolca dinlenin dogunca dinlenmek yok 😍😃