Kizlar benden bebege giden damarda tikaniklik olmasina ragmen cok sükür 2haftada bebegime 800gr aldirdim.30+0gitdgmde .1200grdi bebek cok zayif dedi doktor 2haftaya tekrar gel kilo almazsa alicaz bebegi dedi. 32haftadayiz bebegim 2kilo olmus masAllahh🤲❤️
Yemegime icmegime dikkat etdim
Aslinda o kadarda degişik seyler yemedim
Sabahlari 2yumurta mutlaka 4dilim kasar peyniri domates salatalik 3 4dilim ekmek( cay yok) vitaminleri gitmesin diye cay icmedim bunlari yedikten sonra 1st ilik süt ictim oglende evde ne varsa birazcik daha cok ekmekle. sonra hamur isleri yedim gundede ac karnina ya sabah kahvaltidan 1saat once yada aksam yatarken bir iri muz kucukse 2tane yiyordum oglende kek kirabiye filan caysiz .gun icinde 2litrede su ictim. Haftada 1kezde kuymak yedim sizdede var galiba unla yapiliyor..doktor bile sasirdi bu kadar artmasina genrlde brnim gibi sorunlu hamillerde bu zmaana kadar 300 gr bile alsa kafi diyorlar ama cok sükür bebisim 2kilo oldu artik bundan sonra korkum filan gitdi yasayacak kiloda olmasini dua ediyordum hep .butun bebisler saglikla gelsin.🤲🤲Allah herkese anne olmayi kismet etsin 🤲❤️Hamileligim boyunca hastahane kapisindan ilk kez gulerek ciktdim ..yinede bazi sorunlarimiz var kizimla ama cok sükür bu gunumuze en azindan erken dogumda olursa yasiyacak ihtimali buyuk. Boyle kizlar aslinda degişikte beslenmem yoktu ama kasar peynir muz sute agirlik verdim sonuc bu binlerce sükür Allahima kizim iyi🤲❤️