Deletedmom00012 Ben devlette yapacağım Doğum ünitesini gezdim özelden farkı yok :) özel odada yanına istediğin bir kişiyle sancı çekebiliyorsun. Ayrıca bu yıl suda dogum adı altında küvet gelmiş. Suda sancıyı çekip dogumu çatalda yapiyosun ama mesai saati içinde olursan yada gece olurda hasta az olursa. Çünkü gece iki ebe kalıyormuş. Ebeleride gördüm içim rahatladı. Ayrıca hastane anne bebek dostu hastane seçilmiş daha ne isterim 🤷🏼♀️☺️
ebrarecem SelmaGl amin hepimiz bir avazda kurtulalım. Değiştrmek için çok geç sanırım 36 haftalık oldum bebek kanala yerleşmeye çalışıyor demşti 37 38 gelir dedi tahminen 🙈😂
aysess ebrarecem bizimde öyle canım, özel hastahanelere gidiyoruz da devlet hastanesi hizmeti veriyorlar nerdeyse. Ama devletlerde de sagolsunlar yabancılardan yer yok
EmineAyan ebrarecem medical parkta da sadece 1 kişi bayan alınıyormuş. Yani Gebze Medicalparkta öyle diğerlerini bilmiyorum. Ben Özel konak hastanesinde doğum yaptım, eşini anneni vs çağıralımmı dediler ben istemedim, beni o halde görmesinler diye düşündüm 😂
Hmervekara ebrarecem kesinlikle bende eşime söylüyorm doğumhaneye gidene kadar kimseye haber verme diye annemi görmeye dayanamam 🙁
Hmervekara ebrarecem ayy oda çok saçma geliyor bana benim istanbul nisa hastanesi muayene haricinde nst ücreti 😒😒
Hs4523 ebrarecem ben medicine randevu almıştım haftaya 🙄 ya ben annem yanımda olsun istiyorum bu uygulama çok saçma
ebrarecem Hs4523 anneyi alıyorlarmış sanırım yinede sormak lazım ptesi randevu sırasında detaylı öğrenirsin canım
Engineermom ebrarecem bunlar tercihe birakilmali elbet ama bence uygulama gayet mantikli. Ben babamin kayinpederimin erkek kardesimin yaninda nasil sanci cekeyim rahat hissedenem kendimi.
ebrarecem Engineermom kimse rahat hissetmez onların yanında zaten bizde eş anne olmalı konusunda saçma diyoruz
Ecrinimleyla KeremSevda27 bende eşimden başka kimseyi istemem ben o acıyı çekerken ailem görsün istemem
Kbrdrmr ebrarecem esenler Medipol de doğum yaptım annem yanımdaydı Doğum anına kadar hemşirelere yaptırmak istemediğimi annem yaptı 👍
ebrarecem En güzeli ama annem o strese dayanamaz şimdi bile doğum anımı düşündükçe ağlıyor nerdeyse 🙈