Mutluyumanneyimm Merhaba kızlar iyi geceler.İlk gebeliğim şuan 14+6 yız.Hiç hissetmiyorum meraktan çatlıycam tekmeler hareketler hep hayalim şuan
Aysegolcuk Mutluyumanneyimm bende hissetmiyorum 15+2 haftadaydım 16 haftayken hissettirir diye duydum bazilara 20 haftalıkken hissetiyorlar
Msalbyrk Mutluyumanneyimm bir gün telfn elmde düz uzanırkene icimde pıt pıt dye birsey olmustu cok korkmstm noluyor dedim megersem bebegimmis😄 ben o haftalar hissedlgni ble blmyordm . 20 den snra net hssetmye basladm suan 26 dayz 😍
Mutluyumanneyimm Gmz-e senin de mi ilk gebelik canım.Bazıları ilk gebelikte hemen hissetmezsin 5 6 ayı bulur diyo o zamana kadar da günler geçmiyor yaa
Gmz-e Mutluyumanneyimm evet ilk canım Kişiye göre değişiyo ama genel olarak 20 ye kadar hissediliyo galiba 😊
Hhhzzzlll3545 Mutluyumanneyimm ben 17 haftada pit pit atma hissetmeye basladim suanda 20hafta olduk disardan elini koyanlar hssedebiliyorr 😊
Bayanminyon07 Mutluyumanneyimm ilk 19. Haftamda hissettm ilk bende merak ederdim hep ne zaman oyniycak diye ilk gebeliğim şuan 22 haftalık hiç durmuyor 😊
Melikeersinbekinay 17.haftada hissetmeye başladım kuzum kibir kibir şuan bile öyle sanırım afacan olucak ☺️☺️
Burcuuuercin Mutluyumanneyimm benimde ilk gebeliğim aynı heyecanla bekledim 19.haftada başladım hissetmeye😊
asminko345 Mutluyumanneyimm 23 haftamda canım hissetim 24 haftaya kadar hissetmemek normal dedi canım
KeremSevda27 Mutluyumanneyimm 17 de basliyolar canm benim ki bi anda siddetli bi seklde tekmelemeye basladi mesela snra azaldi snra cogaldi derken bi gun sakin bi gun hareketli oluyo ne bilim tuhaf kisiye gorede degisiyodr tabi
Arsmngmz Mutluyumanneyimm Az önce bende aynı post tan açtım 😊 bende 14+2 yim bende senin gibi heyecanla bekliyorum
Bisofiya Mutluyumanneyimm Bende 17+4 te falan hissetmeye başladım ama böyle pıt pıt 😍 Birkaç gündür daha fazla hissediyorum 🤗