Deletedmom_116 reisMom Aynen tam tersi düzen bid earkadaslar dmeis TV ünitesi fazla duruyo ha yeri degisirde güzel durursa bilmiyorum denemek lazim
reisMom Zeyzey055 Deletedmom_116 DtkBsr @beyzzsenturkk @Bet1 böyle yaptım ama tam oetalayınca masayı pek olmadı gibi ya o masa ya da berjellerin oldugu yere itsem masayı merjelleri bu tarafa mı alsam
Zeyzey055 reisMom yemek masasını camın önüne koy canim konsoluda masanın eski yerine 3lunun biride konsolu eski yerine teklileri de sığdırirsin kenarlara
Bet1 reisMom olabilir canım oyle de yapabilirsin ama hamileysen çok yorma kendini birinden yardım al 🥰
Bet1 reisMom ama masa cam tarafinda olunca bence kesinlikle daha iyi olmuş emin ol oda biraz daha ferah olmuş
Elifkybs12 reisMom bu çok iyi ama bence televizyonu kapının ordaki 3lü kaltukla değiştirmelisin o koltuk hem televizyon izlenmez hem kapının girişini daratmış gibi koaly gelsin canım🤗
Elifkybs12 reisMom masayı begenmediğini sonra okudum da o zaman tekli leri 3lülerin yanına koyup hafif eğimle yemek masasını orta derim
reisMom Elifkybs12 Şimdi o baya büyük aynalar falan da var onu eşim kardeşi gelince onunla birlikte şu sagdaki koltukla değiştirir daha hoş olur dediğiniz gibi hem koltuklar karşılıklı olur
Elifkybs12 reisMom hımm evet dikkat edin aman😊 ama denemizi isterim resim bekliyoruz o zaman merak ettim 🤗
Bet1 reisMom masayı da tvyle birlikte masanın ilk yerine koyabilirsin oraya taşıyın üçlüyü de TV’nin yerine alın öyle de daha da ferahlar
reisMom Elifkybs12 ay bittim vallahi ben bu akşam dogurmazsam 40. Haftaya kadar dogurmam demin Bi sancı girdi karnıma aman allahım tansiyonum oynadı bir de ellerim falan titremeye başladı bir duşa gireyim de uzanayım Vala bittim resim atıcam biten halini de
prematureannesi_ reisMom berjerleri kaldır derim bende koymadım salona diğer kapı girişinde alanım olduğu için kaldırdım veya balkonun genişse orayı dinlenme köşesi gibi yapabilirsin. Ya da senin yerinde olsam balkona çıkarırım yemek masasını
reisMom prematureannesi_ balkona soçıgmaz ki yemek masası büyük berjeller olabilir güzel bir köşe yapılabilir
prematureannesi_ reisMom berjerleri o zaman balkona götürebilirsin yaz da geliyor çok güzel olur balkonuna tül perde alıp perde led yapabilirsin. Aralarına sehpa birde trendyolda mutfak bangosu var ahşap fiyatı 250 Tl ondan alıp çiçek köşesi de yapabilirsin.
Gumus25 reisMom orada fazlalık tekli koltuk olmuş 😊 başka bir odaya alabiliyorsaniz oyle yapın bence çok ortada kalmış