Dilan00- Flzz9448 kan tahlilinde beta çıkmıştı fakat sürekli lekelenme oluyordu bi kaç gün sonra tekrar tahlil verdiğimde beta düşmeye başlamıştı
Deletedmom_51 Flzz9448 Adete ili gün kala değer 23 çıkmıştı doktor takipte kalalım dedi adet günü sabah kan vermeye gittiğimde lavaboya girdim adet olmuştum zaten değer 8 gelmişti o gün
Prensesannesi96 Flzz9448 testim aşırı silik çıktı kan verdim 10 gün gecikme 9 çoktu beta 2 gün sonra 6 ua düştü sonra adet oldum ana sonraki ay direk hamile kaldım kimyasal geçirenler hemen kalıyor merak etme 🥰
Yareneylul esmerella37 önce kahverengi çamur gibi leke oluyor sonra aşırı sancılı adet ve küçük parça düşmüştü bende
Prensesannesi96 esmerella37 aynıydu csnım biraz ağrım oldu sadece ama kimyasal gebelikten bile saymıyorlar yalancı gebelik deniyor saten düşük sayılıyor ama kimyasali gebelikten saymıyorlar zaten kan vermeseniz geçikse test yapmasaydım anlamazdık
esmerella37 Yareneylul yaa ben beta fılan bakmadım ama ne bılıyım hic birsey de kullanmadım adetim cok farklıydı full 5 gun boyunca kahverengi kanamam geldi camur gbiydi hep degişik gordum yani supelendim. ama blemiyorum
Dileksue Ben geçirdim adet öncesi test yaptım pozitifti tam adet günümde kanamam geldi yani düzenli adetiniz varsa testi mutlaka adet sonrası yapın çünkü böyle çok yanıltıyor beta da 10 cıkmıstı 2 gün sonra gittiğinde tamamen düşmüştü
esmerella37 Yareneylul ama 5 gun normal adet kanaması yasadım resmen ama kahve camur gbiydi iste aradan 1 ay gecti zaten suan adetimi beklıyorum bgun adet gunum olmadım daha
Deletedmom_51 esmerella37 Allah Allah test verdin mi tekrardan? Acaba kimyasal olmadı mı? Yerleşme knamasımıydı? Sen git bi kan ver değer yüksek gelebilir. Belki de hamilesin şuan bi farklılık yok mu?
esmerella37 Deletedmom_51 hyr yook cnm goguslerimin sısmesi gerekmiyormu oda yok kan vermedim adetimi bekliyorum hastaneye giidicem klomen icin hamile olacagımı sanmıyorum cnkü doktorada gittim vajınaldan da baktı birsey goremedi yani demedi birsey hamile kalamıyorum diye gittim bgun adet gunum 24unde randevum var adetim bitikten 1 hafta sonra gittim olsa gormezmiydi zaten kahverengi kanamanın ustunden yani
Deletedmom_51 esmerella37 belli olmaz dış gebelik tarzı şeyler de var yeniden git bi ilaç verir belki anlamadım bu işi 🙄
esmerella37 Deletedmom_51 bende anlamadımm 24 ümde randvum var iste esin sperm testi versin ona gore dedi esiminkiler guzel cıktı heralde yumurta gelistirci klomen fılan verir
Flzz9448 Flzz9448 benim betam en son 690 çıktı kese yolk sac görünüyor fetüs görünmüyor Detaylı ultrasona girdim bugün kimyasal gebelik olabilir dediler kanamam vs hiç birşeyim yok 6 gün sonra kontrolüm var eğer fetüs görünmezse sanırım kürtaj olacak ama doktorum son dakika golü belki de görürüz bebek dedi çok tedirginim