Kelle0129oekd senoski hayır hatta şu an 29 um ramazan da da hiç misafir çağırmadım çok çabuk yoruluyorum bu enerjilerimi bebeğime saklıyorum
Anonim3447 senoski şuan 31 haftaya girdim ramazanda hep ağırladım ama şimdi kendimize bile zor yapıyorum
Zeynep_1997 senoski Misafir Ağırlayamayız artık çünkü çok fazla ayakta kalmak zorunda kalıyoruz hem şişlik hem ağrı çok fazla oluyor
incitanesi__ Ben 33 haftalığım bayramda 1 gün yatılı kuzenlerim geldi ağırladım , iftarada insan çağırdım ama çok şükür hiç ağırlığım yok çok aktif biriyim oturmak yoruyor beni , daha dün tüm evi dip bucak temizledim kaç çeşit yemek yaptım 😂
nurbanu-y senoski hamileliğimin başından beri misafir kabul etmiyorum. Zaten çalıştığım için enerjim kalmıyor
casper12 senoski hayır ama inan gelecez diye tutturanlar oluyor ısrarla kabul etmıyorum cunku kendı evıme bile yetısemeyıyorum
1029384756 Kendimizi zor yapıyorum valla malasef hiç biyete ne çıkıyorum ne misafir kabul. Ediyorum sadece yürüyüş
Esranurdenizz senoski ben ağırlıyotum ama gün sonunda olan ağrı beni bitiriyo 2 gün acısını çekiyorum sonra🤣
Minaesra senoski amcam kalp ameliyati olucak, babamda şehir dışında yaşıyor ameliyat için benim evime gelicek ne kadar kalır bilmiyorum fakat çok zor bir adam çok inatçı ve aşırı pimpirikli sabırsız yani bana kalsa kabul etmek istemiyorum ama mecburum. Bedensel olarak geçtim bunu pek çok kişi onaylar diye düşünüyorum beyinsel olarak aşırı zor oluyor sabrın tükeniyor resmen
minikmucizemmmmmm senoski kendimize yaptığıma şükrediyorum 😂 35 haftalık olduk, 30da bir kez çağırdım sağolsunlar mutfağı bulaşığı tertemiz yapıp gittiler😊 ama sonrasında çağırmadım zorlanıyorum sırtım belim çok ağrıyor bütün gece
Tubagb senoski Ramazan ayında kabul ettim ama artık sadece çaya davet ☺️ O zaman bile Sağolsun eşim ilgileniyor. Çünkü ağırlaştıkça daha çabuk yorulmaya başladım. Kendimize bile yemek hazırlamak çoğu zaman zor geliyor. İnsanlarında bu konuda anlayışlı olması lazım.
Merveyldz537 39.haftada misafir ağırladım zor ama arkadaşlarım için değer zaten hareketli bir yapım var hala ordan oraya kosturuyorum😁
Tugceatabey Asla çağırmıyorum kimsede gelmiyor Sadece annemler ve kayınvalidemler gelir ara ara onlardan hem yemek hem temizlik yapıp çamaşır vs varsa asıp gidiyolar Bana yüklerinden çok yararları var