ElifKarata Ahsenirem Benm meleğim Beril 2 aylık olduk cok minnak sevimli uykucu bir kızım var 2 aylık olduk gözlerimiz de maviş 😅😂😍
gayecee Ahsenirem Dila Deniz aslında sadece Deniz koymak istiyordum fakat eşim unisex isim olduğu için 2 isim koymamızın daha iyi olacağını söyledi erkek olsaydıda Devrim Deniz olacaktı
Cnnakbb Ezqisu neden öyle dediniz merak ettim anlamı saf temiz katıksız arapçada prenses anlamında ki peygamber efendimizin torunu olan zeynep isminin yanına yakıştığını düşündüm ben
Merweetrnnnn Ezqisu ben koymadan önce çok araştırdım ama köründe anlam dıymadım neden böle dediniz bizimle paylaşırmısınZ
Ezqisu Ahsenirem bende şuan hamileyim kızım olursa asel koyucam hem kitapta geçiyor hemde anlamı çok güzel cennette akan 4 büyük ırmaktan bal akanı
Aylaayla Ezqisu rüyamda gördüm o ismi bebeğime kız denilmeden önce başka bir arkadaşımın hamilr olduğunu ve adlarını Asel koyacaklarını görmüştüm dün bana da kız dendi.14+6 ydık dün haftaya yeniden bakacak doktor netleşirse ben de Asel ismini düşünebilirim☺️
Merweetrnnnn Ahsenirem merhaba 🙋♀️ilk önce çok doğru bir karar aldığınızı söylemek istuorum bnmde kızımın ismi saremmm meleğimm sare ismi bana hep kaliteli gelmiştir ve saremm çok mutlu huurlu bir bebekti umarım sizin sarenşzde öle oluurrr
BenimMinikOglum Ahsenirem kızım olsaydı İpek koymak istiyodum veya Naz İpek. Kayın validemin adı Narin o da çok hoş bi isimde anneme ayıp olur 😄 zaten erkek bekliyoruz
Kubravci Gulsummldr benim adımı da babam inci koycakmıs annem bırakmamış keşke inci olsaydı diyorum bazen ☺️
Gulsummldr Kubravci inci istiyodum işte. Eşim dalga geçti. İnci inci birinciii diye 😁 dolunay’a karar verdik bizde. Onunda istediğinin olması önemli sonuçta.
Devran Anladığım kadarıyla şimdiki bütün çocuklar esila sare bi kaç isim daha vardı unuttum he isimler çok güzel ama bütün annelerimiz bu isimleri düşünüyo .