atlasveannesi_ Kızlar 7 haftalığım yeni yeni şiddetli bulantı başladı boş mide resmen kusmak için kasılıyor bişey yiyemiyorum resmen ne iyi gelir doktor prilam dr verdi ama nafile tecrübeli anneler nolur size iyi gelen şeylerden yazın deneyeyim 😫😫🥲
Aysegul57 atlasveannesi_ ayyy kendimi gördüm resmen 15 haftalık hamileyim bende çok şükür yeni teni geçiyor bol bol salatalık yedim ben soyup soyup çok iyi gelirdi rahatlatırdı prilam beni daha kötü yapardı
Adfafaf atlasveannesi_ çok geçmiş olsun ben de çok şey denedim hiçbiri fayda etmedi bana , en sonda zofer kullandım mide bulantısı hapı o kurtardı beni
Bir_tirtilannesi atlasveannesi_ ahhh o haftaları hatırlamak bile istemiyorum 😟😟 15.16. Haftaya kadar sürekli istifra ettim 4 kilo verdim sadece peynir ekmek yiyordum onuda yediğim zaman yine istifra ediyordum artık boş mide ile kusmaktan midem ağrımıştı. O haftalarda pek fazla etki etmiyor mide bulantı ilacı ama yinede iç canım sen az kaldı 15. Haftaya kadar sabret gecicek emin ol 🌸 34. Haftaya girmek üzereyim ben hâlâ mide bulantı ilacı kullanıyorum içmedigim zaman yine kusuyorum malesef.
xbebegimx atlasveannesi_ prilam gece yatarken 2 tane al cnm diger turlu fayda etmiyor. Yesil elma beyaz leblebi limonlu su kısmen azaltiyo
Ipeko atlasveannesi_ 10+5 im ama hala aynı sürekli kusuyorum prilam kullanıyorum ama bir etkisi yok gibi doktor zofer verdi ama kullanmıyorum dudak yarığı vs gibi yan etkileri var göze almak istemedim ben sağlıklı olsunda varsın olsun midem bulansın