Maras46konya-00 18 haftalığım iki haftadır her gün sürekli vuruyor cimcime size ne zaman vurmaya başladı ne zaman yatsam rahat durmuyor bir üstten bir alttan vuruyo sizde de böyle mi acaba?? Hala devam vurmaya 🤦♀️😁
Youngplanner Maras46konya-00 29. Haftadayım ve benim oğluşum adeta içerde zıplıyo ve gece hareketli bide sabahın 7 sinde öyle bi vuruyo kii resmen tekmelerle uyanıyorum bi doğsun ısırcam ayaklarını 😂
27ozlem Maras46konya-00 o günlerim geldi aklıma nasıl da heyecanlı zamanlar gerçekten de 😇 şuan 33+5 im her hareketi canımı yakmaya başladı nolur biraz sakin ol biraz uyu da rahat edeyim diyorum 😂
designermoms Maras46konya-00 ben 34. Haftaya girdim bazen bir vuruyor omuzlarımı beni komple sallıyor diyorum bu gücü nerden buluyorsun😂😂 tadını çıkar şimdi tatlı tatlı vurmalar 😂😂 oturma pozisyonumdan ya da yatışımdan rahatsız olunca hemen vuruyor canımı acıtıyor onun istediği gibi duruyorum😂😂
Mine3 Maras46konya-00 oyyy maşallah ben 22. Haftada tam anlamıyla hissettim. Şu an 30 sizin dediğiniz gibi kıpır kıpır. Demek ki iç karnınız darmış. ne güzel duygu. Son dönemlerde daha belirgin hasedersiniz o zaman bana göre 🥰
Maras46konya-00 Youngplanner 🤣🤣🤣🤣 benimki de rahat durmuyor ki 18 haftayım şimdi böyleyse ilerde düşünemiyorum bir sert vurması var noluyo dedim 😌😌 hiç rahat durmuyor hiç ısırmalık
siyahinciii Tek yumurta ikizlerim 19. Haftanın son gününde tatlı yemiştim bir hareketlendiler şimdi 22. Haftadayım pıt pıt minik minik vuruyorlar doğsunlar ayaklarını ısıracağım paşalarımın
1asel-duru 15 haftalıkken hissetmeye başladım şimdi 29 haftalik artık tekmeyi geçtik içeride suya dalış yapıyor herhalde karnım sağa sola dalgalanıyor resmen 😁dışardan belli oluyor takla mi atıyor ne