Salda Merhaba sma testi sonucumuz şüpheli çıkmış. Tıp fakültesine sevk ettiler gen testi için.Nasil bir yol izleniyor bilgisi olan var mı
Sembak Salda Salda benim negatif eşimin şüpheli çıktı bizi de aynı şekilde fakülteye gönderdiler benden kan alınıp Ankara ya gitti eşime de şüpheli olduğu için fakülte de kan alındı benim sonucum 17 günde felan çıktı şükür negatif tekrar eşimin sonucu hala bekliyoruz bir buçuk ay oldu
arirangg Salda Tıbbi genetik bölümüne gideceksiniz. İkinizden de tekrar kan alınacak. Sonuçlarınız çıkacak. Bizimki bu şekilde oldu
ilkmommylikheyecani Sma testini evlenmeden önce yapmadınız mı normalde zorunlu yaptırmak ve herhangi bir risk varsa sonuçta çıkması gerekiyordu
Salda Benim pozitif eşimin negatif. Diyelim bebegin sma oldugu kesinleşti. Ne olacak peki.Esime kurul toplanip karar verecek demişler .
ilkmommylikheyecani Salda anladım canım bize zorunlu dediler iyikide öyleydi yaptık ama eşiminde benimde taşıyıcılığımız yokmus rabbim senin bebişinede sağlık versin hayırlısıyla kucağına al insallah
arirangg Salda Bizimki 1 ayda çıktı. Eşim pozitif, ben negatif çıkmıştım. Biriniz negatifse sorun yok. İkiniz de pozitifseniz o zaman muhtemelen amniyosentez önerirler size
Salda Perşembe günü amniyosentez yapılacak. Bize iki secenek sundular. Ya plasentadan parca alınacak ya da amniyosentez yapılacak. Her ikisinde de düşük riski varmış.