Fatimanur  selam kızlar bu ay bilmem kaç tane ovülasyon postu açtım bilmiyorum 😂 kafam çok karışık ovülasyon testimi yorumlarmısınız ☺️
NewMom__ Fatimanur 🤯🤯 regl bitiminden sonra 2 günde bir ilişki öneriyor doktorlar çocuk için. Ben hiç ovülasyon testi yaptırmadım buna çok yorum yapamıycam ama hepsi çift görünüyor😂
Fatimanur NewMom__ hahaha 😂 işte bende ondan çözemiyorum canım adet bitiminden beri genelde 1 dolu 1 boş veya 2 boş şeklinde değerlendirdim inşallah tutar normalde böyle göstermiyordu hiç bu ay biraz tuhaflaştı açıkçası ☺️
NewMom__ Fatimanur kaç aydır bekliyorsunuz? En temeli kafana takma olmadı diye çünkü buda etkiliyor. Her gün girmek sperm kalitesini düşürdüğü için 2 günde bir en iyisi. İnşallaah gönlünüzce olur🌸
Fatimanur NewMom__ bu ay 10. Ay canım deniyoruz ama nasip olmadı inşallah bu ay olur bebiş ☺️ amin inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin ☺️
NewMom__ Fatimanur aminn🌸 dediğim gibi olmadı olmayacak diye sıkıntıya sokmayın kendinizi en önemlisi bu. Rabbim en kısa zamanda dualarınızı kabul etsin gönlünüze göre versin 🌸
Fatimanur myangelson anlamadığım koyulaşıyor ama tam olmadan silikleşiyor 😂 nazlanıyor mu ne anlamadım 😂
Fatimanur Serpbars hiç ummadığın zaman olurmuş belki tutar şans eseri ☺️ ben zaten adete 5 gün kalaya kadar devam edecem bakalım inşallah tutar ☺️