SevgiKNGR Sizce normal mi? 56 kiloyum 54 kiloyla falan hamile kalmıştım. Normal mı yoksa bir anormallik var mı normal beslenmem yerinde kahvaltı akşam yemeği ara öğün vs ama bilemedim az gibi geldi bana
Seval2468 SevgiKNGR 25. Hafta 1 kilo aldım. İlk oglumdada 6 kilo ile tamamladım hamilemigimi oğlumda 4 kilo 56 cm doğdu. Yani önemli olan bebeğin ayına göre kilo alması
Susu_09 SevgiKNGR 24 haftaligim 500 Gr aldım bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu doktorum herşeyi yemek bebeğe kilo aldırmaz sağlıklı beslen dedi tatlı ve pilav makarna tuketmiyorum desem yeri
_Kubraaa_ 21.haftamdayım. Sadece 3 kilo aldım. 58 ile hamile kaldım. Şuan 61 kiloyum. Bende pek fazla yemiyorum açıkcası, canım istemiyor. İlerde ne oluruz bilinmez. Göreceğiz
ARDENDilek0 Bı ben mi çok aldım acaba ya çok üzülüyorum bu duruma 68 le öğrendim 5+4 şuan 20+1 oldum 74 kiloyum
ARDENDilek0 Bı de bel fitigim var acaba çok kilodan dolayı mı harekelerini hissedemiyorum diyorum bazen kendi kendime
ilkmommylikheyecani Bende 15. Haftadayım sadece 500 gr almışım 50 ile hamile kaldım simdi 50 kilo 500 gram olmuşum ama göbeğimde var yani anlayamadım
Rabissssscee SevgiKNGR kilolu gebe kalanlardanım doktorum sen kilo almamaya çalış sen almasan da bebeğin alır hiç merak etme demişti. 24+3teyiz 4 kilo aldım minnağım 22. haftada 570 gramdı 🤗
Deletedmom_49 SevgiKNGR ben de 23 haftalıkken 3 kilo almıştım sorun yok yediklerimiz bebeklere gitsin de biz ne güzel kilo almayalım
Zeyneppp96 SevgiKNGR senin kilonla bebeğin pek alakası yok dedi bana doktorum şimdi söyleyeceğim çok ilginç gelecek ama 32+5 sadece 1.5 kilo aldım. Oğlum 1910 gram 43 cm idi geçen hafta. Ben sordum hocam alamıyorum normal hayatta daha iştahlıydım dedim. Yediğin şeyler sağlıklı olsun yeter fazla yemene gerek yok kendini güçten düşürme dedi.
Aecer SevgiKNGR normal tabiki kilo iyi bir şey değil ki bebeğiniz haftasıyla uyumluysa hiç sıkıntı yok. Ben 26. haftadayım 4-5 kg arasında aldım keşke daha az alsaydım :)