Deletedmom_50 melekmommm valla benim eşim işten dolayı gece hiç uyanamiyo bana soyluyemiyo ve ben öyle fazla yatamıyorum zaten sabaha kadar kaç pozisyon değişiyorum
Kbraoguz Deletedmom_50 ben sol tarafa yattığım zaman sanki birden genzim tıkanıyo gibi oluyor oda çok rahatsız ediyor 🥲 valla böyle böyle atlatıcaz işte bu hamileliği 🫶🏻
Kediler Sırtüstü yatınca uyandığımda kasıklarımda ağırlaşma, karnım şişmiş ve katılaşmış gibi rahatsız hissediyorum. İstemsiz de olsa yatılıyor mecburen ama çok doğru değil sanırım… 26. haftadayım
Deletedmom_50 Kediler valla bilerek hiç yatmadim istemsiz yattığım da bazen oluyo uyanınca direk dönüyorum zaten canim ama genelinde oluyormuş yapacak bisey yok ne yapalim
ElifSbk Deletedmom_50 bu gün doktor işe görüştüm ben genel olarak sırt üstü yatarım herhangi bir sorun olmaz 20. Haftadan sonra istesende seni zorlayacağı için yatamazsın ama yatmanın bir zararı yok dedi ☺️
tubimom Deletedmom_50 ya ben sırt üstü yatmak aya dikkat ediyorum ama sağa yatilmaz diye bişey yok sırt üstü yatildiginda kan dolaşımı zayifliyormus o kadar yani
Deletedmom_50 tubimom bende sağ tarafı takmiyorum ama bazen sirt ustu uyanıyorum uyku esnasında bisey olmaz inşallah
tubimom Deletedmom_50 olmaz canım eskiler tarlada çalışırken geçiriyormus bence biraz rahat olsak daha iyi geçer ben öyle değilmiydim ilkinde öyleydim ama o kadar takmaya gerek yok
Deletedmom_50 tubimom ay gerçekten canim hicbiseyi umursamayim diyorum yine aklıma bireyler takiliyo gerçekten öyle tarlada geçiren de vardı ama ben çok umursuyorum düşük oldu ilk gebeligim onun etkisi birazda sanirim
tubimom Deletedmom_50 tabi kaybetme korkusu oluyordur benim arkadaşım üç düşük yaptı biri kimyasal birinde bebek oluşmamış biri de boştu. Banada kalbinde parlaklık var dedi hiç takmıyorum Rabbim neylerse güzel eyler sağlıkla kucağıma alayım diye dua ediyorum
Deletedmom_50 tubimom aynen öyle canım ya allah yardımcımız olsun Rabbım sag salim kucağımıza almamızı nasip etsin inslah
mekselinaa Deletedmom_50 Bende post açacaktım iyi oldu canım ya bende 17 haftalığım hep yüzüstü uyuduğum için asla uyuyamıyorum sola dönüyorum sağa dönüyorum sola uykuya dalınca uyanınca kendimi ya düz ya yüzüstü buluyorum zararlımı acaba korkuyorum🙄
Deletedmom_50 mekselinaa canim sirt üstünün yine adabı var sen yüz üstü yatiyormusun yüz üstünün zararı olabilir belki yinede bilmiyorum
mekselinaa Deletedmom_50 yatmiyorum canım kalkınca kendimi öyle buluyorum henüz karnım yok diyemi acaba inşallah düzelerim ya öyle yatmamak için hamile yastığı alayım en iyisi heryerimi sarsın 😂
casmayn Deletedmom_50 bende soluna yatıyorum uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi yatmak iyice zorlaştı 🥺 sürekli sola yattığım için de kulağım acımış oluyor
casmayn Deletedmom_50 28+4 üm her türlü yatmak zorluyor artık sabah erkenden gözüm açılıyor akşam erken yattığım için belki de bilmiyorum gece de tuvalete kalkıyorum bir iki defa 🥺
Deletedmom_50 mekselinaa valla bende düşündüm de benim 3 ayım kaldı doğuma allahin izni ile Rabbım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inslh