bu_partideyalnizsin Aile hekimim 15 gün sonra tekrar bakalım dedi karaciğer enzimlerin sinirdaymis. Bir de kanda hafif enfeksiyon var ateşin yoksa önemli değil dedi Böyle bir durumla karşılaşan var mi
senaaltinsoy1 bu_partideyalnizsin benimki yüksek çıktı doktorum safra taşı çamuru olabilir dedi ultrasonda baktırdım temiz çıktı 3 hafta sonra tekrar ver dedi düşer insallah
Kukulikukuli12 bu_partideyalnizsin Karwciğer enzimimi kullandıgım ilaç yükselmişti. Folik asit ismini bilmiyorum. Doktorum hemen anladı. 1 hafta kullanma gel kan testi ver dedi gercekten dogru cıktı. Markayı değiştirdi. Ona baktırabilirsin canım gecmiş olsun
Zehross03 senaaltinsoy1 bayağı yükselmiş senin canım diyet yapıp takip et bakalım tekrar düşecek mi Belki ilacını falan verirler
bu_partideyalnizsin Zehross03 dün tahlil yaptım gayet normal çıktı anlamadım doktor ağrı kesici vs aldin mi dedi bir de bitkisel çayda yukseltir demişti hiçbirini içmedim oysa ki şimdi de bir şey yok ama hamilelikte normal dedi yukselmesi
senaaltinsoy1 Eksijelibon yok kullanmaya devam ediyorum hala yediklerimden olabileceğini düşünüyorum ben
arzu1703 Benim de ALT 9.haffada yüksek çıkmıştı. Gebelikte yükselebiliyormuş. Ben bol bol enginar yemiştim etkisi oldu mu bilemiyorum ama 13. haftada değerlerim normale dönmüştü .